ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη Βουλγαρία ο Βόλος 2004

στη-βουλγαρία-ο-βόλος-2004-502561

 

Στη Σόφια της Βουλγαρίας βρίσκεται από χθες η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Βόλος 2004 προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά μετά από πρόσκληση που έλαβε από την Ολύμπια Σόφιας. Στο τουρνουά θα συμμετέχει η ομάδα των Σερρών αλλά και η Σούπερσπορτ Σόφιας.

Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκαν την πρόσκληση της Ολύμπια Σόφιας οι άνθρωποι του Βόλος 2004, οι οποίοι από χθες βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Στην αποστολή των ερυθρόλευκων βρίσκονται οι: Αντζέλοβα, Κανιάκα, Πελεκούδα, Παπαδοπούλου, Αναγνωστοπούλου, Μαλισιώρα, Λαβδογιάννη, Τσιρδάνη, Ντάφου, Γιοβάνοβιτς, Χατζηλιόντα, Γουγούση, Κύρκου, Τραίκοβιτς, Δημητριάδη, Μπαλαμούτη, Κλόντζα, Γάτσιου, Διβανέ και Παρασκευοπούλου. Το τουρνουά ξεκινά σήμερα στη 1.30 μ.μ. με τις Βολιώτισσες να αντιμετωπίζουν την Σούπερσπορτ Σόφιας, ενώ στις 4 μ.μ. θα αγωνιστεί η διοργανώτρια Ολύμπια με την Πανσερραϊκή. Αύριο Κυριακή θα λάβει χώρα ο μικρός αλλά και ο μεγάλος τελικός στη 1.30 μ.μ. και στις 4 μ.μ. αντίστοιχα και οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο γήπεδο Ομπέλια της Σόφιας.
                                    Καλόγηρος: «Ιδιαίτερη χαρά»
Από την πλευρά του Βόλος 2004 ο προπονητής του συλλόγου Μίλτος Καλόγηρος δήλωσε σχετικά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και τιμή η ομάδα μας αποδέχθηκε την πρόσκληση της Ολύμπια, την οποία και ευχαριστούμε. Είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς μετά από ένα μήνα σκληρής προετοιμασίας να δώσουμε δύο φιλικά παιχνίδια εκτός Ελλάδος, έτσι ώστε να δούμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και, γιατί όχι, να δοκιμάσουμε και νέα πράγματα τα οποία μέχρι σήμερα δεν μπορούσαμε». Στη Βουλγαρία αναμένεται να βρεθεί και η Σουηδέζα επιθετικός Σάντρα Οτερνταλ προκειμένου να λάβει μέρος στα φιλικά παιχνίδια. Εάν ικανοποιήσει την τεχνική ηγεσία με την απόδοσή της, τότε δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να έρθουν σε συμφωνία με την 21χρονη παίκτρια, η οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Σχετικά με την Ότερνταλ ο κ. Καλόγηρος τόνισε: «Είναι βέβαιο πως βρισκόμαστε σε αναζήτηση μιας ακόμη επιθετικού τον τελευταίο καιρό. Αν ικανοποιήσει η Ότερνταλ, τότε δεν αποκλείεται να συμφωνήσουμε μαζί της». Αξίζει να σημειωθεί πως την ομάδα του Βόλος 2004 συνοδεύουν οι κ.κ. Κλόντζας, Τασιόπουλος και Ντάφος όπως και η κα. Τσιτούνα, η οποία ηγείται της αποστολής.
                                                Την Τρίτη η κλήρωση
Όσον αφορά στην κλήρωση του πρωταθλήματος, αυτή θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στις 21 Σεπτεμβρίου, ενώ είχε προγραμματιστεί αρχικά να γίνει χθες. Υπενθυμίζεται ότι το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 13 συλλόγων, οι οποίοι και θα απαρτίζουν έναν όμιλο. Σε αυτόν εκτός του Βόλος 2004 θα συμμετέχουν οι Αμαζόνες Δράμας, η Πανσερραϊκή, ο Αρης Θεσσαλονίκης, ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, οι Αμαζόνες Καλυβίων, οι Ελπίδες Καρδίτσας, οι Αβάντες Χαλκίδας, ο Εργοτέλης, η Αίγινα, ο Ατρόμητος, η Καλλιθέας και ο Οδυσσέας Γλυφάδας. Η σέντρα θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου η σέντρα
 
                                                Εναρξη Ακαδημιών

Ανακοινώνεται από τον σύλλογο του Βόλος 2004 πως ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες για τις μικρές παίκτριες που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Υπεύθυνος Ακαδημιών θα είναι ο κ. Μίλτος Καλόγηρος, τηλ. 6945466137.

 
 
 
 
 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου