ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έναρξη εγγραφών στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Bόλου

έναρξη-εγγραφών-στην-ακαδημία-ποδοσφ-339520

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 ξεκινούν οι εγγραφές των νεαρών μαθητών – αθλητών, που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής του σωματείου για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017 – 2018.

Η Α.ΠΟ.Β. φέτος συμπληρώνει 21 χρονιά παρουσίας στον χώρο του αθλητισμού, και συγκεκριμένα του παιδικού ποδοσφαίρου, με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση της ψυχικής και σωματικής υγείας των παιδιών και την άνοδο του αθλητισμού, παραμένοντας πιστή στον στόχο της ολοκληρωμένης αθλητικής εκπαίδευσης των νεαρών αθλητών μέσα από εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία, εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθε», της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού. Ύστερα από μια πετυχημένη περσινή χρονιά με παιχνίδια εντός και εκτός Μαγνησίας, και συγκεκριμένα στο Πανθεσσαλικό τουρνουά ποδοσφαίρου στην Λάρισα (1-10-2016), στο 3o τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου «Ευ αγωνίζεσθαι» στα Τρίκαλα (7-5-2017 ), στο 2ο Πανελλήνιο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου στα Λεχώνια, και σε Camp ποδοσφαίρου (για 4η συνεχόμενη χρονιά στην παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα), ακολουθεί μια νέα χρονιά με στόχο όχι μόνο οι νεαροί αθλητές μαθητές της Α.ΠΟ.Β. να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου αλλά να αναπτύξουν και να καλλιεργήσουν μια σωστή νοοτροπία και παράλληλα έναν ισχυρό, ώριμο και κοινωνικό χαρακτήρα .

Στην ΑΠΟΒ μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας πέντε (5) ετών και άνω ενώ διδάσκουν αποκλειστικά καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Επίσης στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας πραγματοποιούνται εργασίες ανακατασκευής του φυσικού χλοοτάπητα καθώς και βελτιώσεις στον περιβάλλοντα χώρο.

Για εγγραφές και πληροφορίες οι γονείς μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 18:00μ.μ. έως τις 20:00μ.μ. τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Α.ΠΟ.Β, που βρίσκονται στην Ζακύνθου 2 (τέρμα Κύπρου) πάνω στην περιφερειακή οδό. Ακόμα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου για 2η χρονιά είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για την συνεργασία της με το «Αριστοτέλειο» – Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών. Συγκεκριμένα μέσω αυτής της συνεργασίας οι μικροί μας μαθητές – αθλητές (ηλικία από 5 – 12 ετών ) έχουν την δυνατότητα επιδότησης μέρος των διδάκτρων (επιδοτούμενο πρόγραμμα) της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου. Τέλος στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου υπάρχουν ειδικά πακέτα τιμών για άνεργους και πολύτεκνους γονείς καθώς και οικογένειες που θέλουν να προκαταβάλουν το κόστος της ετήσιας συνδρομής ενώ οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία της σχολής στο 24210-53336 ή με τους προπονητές. Γενικές πληροφορίες και το πρόγραμμα της περιόδου 2017-2018 έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας www.apob.gr . Τέλος από την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε τα μαθήματα – προπονήσεις όλων των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου σύμφωνα με το πρόγραμμα του συλλόγου.

Κατά την εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν:

1) Πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας ή φωτοτυπία την ταυτότητα (για παιδιά που είναι γεννημένα απο το 2002 εώς και το 2008)

2) Ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο/καρδιολόγο.

Υπεύθυνος Ακαδημίας:

Κεραμίδας Παναγιώτης (τηλ. επικ.: 6977 229 114)

Προπονητές :

Ντίνας Βασίλης (τηλ. επικ.: 6973 248 533)

Σιγάλας Βασίλης (τηλ. επικ.: 6977 014 249)

Λουκάς Δημήτρης (τηλ. επικ.: 6974 620 301)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου