ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Τεστ» αύριο … και νέα πρόσωπα

τεστ-αύριο-και-νέα-πρόσωπα-339645

Η Καλλιθέα την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου που ενισχύεται

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενα ακόμη «τεστ» έχει αύριο ο Ολυμπιακός με ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας, ενώ από Δευτέρα αναμένονται νέα πρόσωπα που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα…

«Μέσα από τα φιλικά παιχνίδια προσπαθούμε να μοντάρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη ομάδα και να μην έχουμε τραυματισμούς. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια», αναφέρει ο Μ. Ζιώγας, ενώ ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Μποτσιβάλης, έχει μιλήσει για δύο ακόμη μεταγραφές τονίζοντας ότι μόλις υπογράψουν οι παίκτες θα ανακοινωθούν, υπονοώντας ότι ο ένας θα είναι Έλληνας (αριστερό μπακ) και ο άλλος φορ από την Ευρώπη.

Το αυριανό φιλικό τεστ είναι με την Καλλιθέα (Κυριακή 27/8 στις 18.00), με την ομάδα να δείχνει βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι και παράλληλα να «δοκιμάζεται» και με δυνατούς αντιπάλους…

Το αυριανό ματς θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» να μετρήσουν τις δυνάμεις τους σ’ ένα δυνατό φιλικό, με την τεχνική ηγεσία να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή της.

Ο τραυματισμός του Γιάννη Καραμπά στο φιλικό με τη Νίκη δεν αποδείχθηκε σοβαρός (υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα), ενώ σε τρεις μέρες θα είναι έτοιμος να μπει στις προπονήσεις και ο Ανδρέας Κόκας (μάζεψε υγρό το γόνατό του). Ο νεαρός αμυντικός είχε τραυματιστεί στο φιλικό με το Βελούχι. Ο Χρήστος Σκανδάλης συνεχίζει τη θεραπεία, και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις.

Για το κυριακάτικο φιλικό του Ολυμπιακού Β. με την Καλλιθέα, σε ανακοίνωση της ΔΕ αναφέρεται: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη διοργάνωση φιλικού παιχνιδιού μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Καλλιθέας, ομάδα που θα αγωνίζεται στη Football league.

Ο εν λόγω φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017, στις 18:00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Η είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ».

Τα εισιτήρια διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου για τους αγώνες έδρας της περιόδου 2017-18. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό στάδιο και άλλα επιλεγμένα σημεία.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250 ευρώ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο πάρκινγκ του σταδίου).

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80 ευρώ.

Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50 ευρώ.

Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40 ευρώ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών).

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν μόνο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (όχι για τα πλέι οφ) αλλά και για το κύπελλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, προκειμένου να λάβουν το εισιτήριο διαρκείας τους, Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Οι φίλαθλοι της ομάδας, εκτός από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό στάδιο, μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας τους (Silver, γυναικών και νέων) και από τα παρακάτω σημεία:

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Δημήτρη Καραντάκου και Παναγιώτη Καψιώχα «Το Γούρικο», Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος).

– Sports café «Da Luz», Δεληγιώργη 4Β.

– Caps coffee (Καψιώτης Χρήστος), Κασσαβέτη 122Α με Εθνικής Αντιστάσεως.

Δωρεάν προπονήσεις

Κάθε μέρα, εκτός Σαββατοκύριακου, στις 6 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην Άλλη Μεριά, θα διεξάγονται ΔΩΡΕΑΝ προπονήσεις ποδοσφαίρου για αθλητές γεννημένους το 2003, το 2004 και το 2005, προκειμένου να γίνει η προεπιλογή αυτών που θα συγκροτήσουν τρεις αγωνιστικές ομάδες. Οι προπονήσεις θα διαρκέσουν έως τις 30 Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 6937441383, 6937148271 και 6979002709.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου