ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνέχεια στα δυνατά τεστ με Καλλιθέα

συνέχεια-στα-δυνατά-τεστ-με-καλλιθέα-341285

Την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου, που «ανεβαίνει» και ενισχύεται

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

ΦΩΤΟ: Σταύρος Καραχάλιος

Ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας, αυτή τη φορά με την Καλλιθέα, θα δώσει μεθαύριο Κυριακή 27/8 στις 18.00 ο Ολυμπιακός Βόλου, με την ομάδα να δείχνει βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι, και παράλληλα να «δοκιμάζεται» και με δυνατούς αντιπάλους…

Το κυριακάτικο ματς θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» να μετρήσουν τις δυνάμεις τους σ’ ένα δυνατό φιλικό, με την τεχνική ηγεσία να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή της. Στο μεταξύ, ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Μιχάλης Ζιώγας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το φιλικό της Τετάρτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη Βόλου.

Ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας, που είναι ευχαριστημένος από την πορεία της προετοιμασίας, προβληματίζεται από μικροτραυματισμούς παικτών, και στη λίστα αυτή είναι οι Ανδρέας Κόκας, Γιάννης Καραμπάς και Χρήστος Σκανδάλης. Ο πρώτος τραυματίστηκε στον αγώνα με το Βελούχι, ο δεύτερος στο προχθεσινό ματς με τη Νίκη και ο Σκανδάλης εξακολουθεί να κάνει θεραπεία λόγω του τραυματισμού στους κοιλιακούς-προσαγωγούς στο μέσον του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στη Σαμαρίνα.

Για το κυριακάτικο φιλικό του Ολυμπιακού Β. με την Καλλιθέα, σε ανακοίνωση της ΔΕ αναφέρεται: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη διοργάνωση φιλικού παιχνιδιού μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Καλλιθέας, ομάδα που θα αγωνίζεται στη Football league.

Ο εν λόγω φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017, στις 18:00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Η είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ».

«Στόχος είναι η δημιουργία μίας ομάδας που θα έχει στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι» συμπλήρωσε, δίνοντας το στίγμα της ομάδας που θέλει να «χτίσει» ο Λαρισαίος προπονητής.

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι αγωνίστηκαν σήμερα. Έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά. Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες και θέλαμε να το κερδίσουμε. Θεωρώ ότι παίξαμε πάρα πολύ σωστά. Μπορεί να είναι φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, αλλά πάντα μέσα από αυτά τα παιχνίδια μπορείς να δεις τι μέταλλο έχει η ομάδα σου. Πού μπορεί να φτάσει, τι μπορεί να πετύχει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα έχει σαν στόχο σε κάθε παιχνίδι να κερδίζει.

Είμαι λίγο στενοχωρημένος γιατί είχαμε άλλον έναν τραυματισμό, αυτή τη φορά του Καραμπά. Μέσα από τη σκληρή προετοιμασία ορισμένοι ποδοσφαιριστές βγάζουν κάποια κούραση. Ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι το σοβαρό.

Μέσα από τα φιλικά παιχνίδια προσπαθούμε να μοντάρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη ομάδα και να μην έχουμε τραυματισμούς. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω πώς θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Τον θέλουμε δίπλα μας γιατί είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας μας. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να τον ευχαριστούμε και είμαι σίγουρος πως θα είναι ικανοποιημένος από αυτό που θα βλέπει στο γήπεδο», ανέφερε ο Μ. Ζιώγας, ενώ ο Στέφανος Κραγιόπουλος, που μίλησε για λογαριασμό των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου μετά το φιλικό, επεσήμανε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, αλλά και στους προέδρους και στους προπονητές που συνέβαλαν στο να διοργανωθεί αυτό το παιχνίδι. Όσον αφορά τα αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Μπορεί το ματς να ήταν φιλικό, όμως δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι γοήτρου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Νίκη.

Είμαστε ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας και συνεχίζουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού για την παρουσία του στο γήπεδο. Τον θέλουμε δίπλα μας. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουμε σε ποια ομάδα έχουμε έρθει, και οι φίλαθλοι να είναι σίγουροι πως θα δώσουμε τα πάντα μέχρι τέλους για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Μποτσιβάλης, μιλώντας χθες στον Ρ/Σ Βόλος 9.86 τόνισε ότι κέρδισε το προσωπικό στοίχημα να γίνει ένα φιλικό με τη Νίκη, χωρίς ν’ ανοίξει μύτη.

Ο κ. Μποτσιβάλης ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε το παρών σε έναν ιστορικό, όπως τον χαρακτήρισε, φιλικό αγώνα, και βοήθησε να υπάρχει ένα ομαλό κλίμα, ενώ τις ευχαριστίες του απηύθυνε και στην αστυνομία και στη διοίκηση της Νίκης.

Για τις δύο μεταγραφές που έχει προαναγγείλει, τόνισε ότι μόλις υπογράψουν οι παίκτες θα ανακοινωθούν, και πως όντως δύο ποδοσφαιριστές είναι πολύ κοντά, υπονοώντας ότι ο ένας θα είναι Έλληνας και ο άλλος ξένος.

Για το αν χρειάζεται η απόκτηση ενός φορ είπε: «Και ο Σέττος είναι πολύ καλός παίκτης και τώρα μπαίνει. Για μας η πραγματική ενίσχυση είναι πίσω, για να είμαστε και στην “άμυνα” φωτιά, όπως μπροστά».

Ακόμη εξέφρασε την άποψη ότι η εμφάνιση με τη Νίκη θα πείσει τον κόσμο να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου για τους αγώνες έδρας της περιόδου 2017-18. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό στάδιο και άλλα επιλεγμένα σημεία.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250 ευρώ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο πάρκινγκ του σταδίου).

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80 ευρώ.

Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50 ευρώ.

Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40 ευρώ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών).

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν μόνο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (όχι για τα πλέι οφ) αλλά και για το Κύπελλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, προκειμένου να λάβουν το εισιτήριο διαρκείας τους, Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Οι φίλαθλοι της ομάδας, εκτός από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό στάδιο, μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας τους (Silver, γυναικών και νέων) και από τα παρακάτω σημεία:

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Δημήτρη Καραντάκου και Παναγιώτη Καψιώχα «Το Γούρικο», Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος).

– Sports café «Da Luz», Δεληγιώργη 4Β.

– Caps coffee (Καψιώτης Χρήστος), Κασσαβέτη 122Α με Εθνικής Αντιστάσεως.

Δωρεάν προπονήσεις

Κάθε μέρα, εκτός Σαββατοκύριακου, στις 6 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην Άλλη Μεριά, θα διεξάγονται ΔΩΡΕΑΝ προπονήσεις ποδοσφαίρου για αθλητές γεννημένους το 2003, το 2004 και το 2005, προκειμένου να γίνει η προεπιλογή αυτών που θα συγκροτήσουν τρεις αγωνιστικές ομάδες. Οι προπονήσεις θα διαρκέσουν έως τις 30 Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 6937441383, 6937148271 και 6979002709.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου