ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνημα με φιλοδοξίες για Πύρασο και Ρήγα

ξεκίνημα-με-φιλοδοξίες-για-πύρασο-και-502897

Με στόχο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, Πύρασος και Ρήγας ρίχνονται μεθαύριο στη μάχη του πρωταθλήματος. Τόσο ο «παλιός» πλέον Πύρασος -τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία- όσο και ο νεοφώτιστος Ρήγας που επιστρέφει… παρουσιάζονται ενισχυμένοι, δηλώνοντας έτοιμοι, ο καθένας από την πλευρά του, να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Έχοντας στον πάγκο τους αμφότεροι δύο προπονητές που γνωρίζουν πολύ καλά το χώρο, τον Λάκη Μπακάλη για τον Πύρασο και το Γιώργο Καραμίχαλο για το Ρήγα, φιλοδοξούν να εκπληρώσουν τους φετινούς τους στόχους με κάθε τίμημα. Ο Λάκης Μπακάλης θα είναι για δεύτερη συνεχομένη χρονιά στον πάγκο του Πυράσου και έχοντας εμφυσήσει πλέον τη δικιά του φιλοσοφία στην ομάδα, θα επιδιώξει να κάνει το βήμα παραπάνω το οποίο είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Σε αυτό βοηθάει και το πολύ ενισχυμένο ρόστερ που έχει φέτος στα χέρια του ο Λάκης Μπακάλης καθώς συγκριτικά με πέρυσι υπάρχει περισσότερο βάθος στον πάγκο αλλά και στις βασικές επιλογές του Βελεστινιώτη κόουτς.
Ο Γιώργος Καραμίχαλος από την άλλη ανέλαβε φέτος την ομάδα, αν και κατά τα παρελθόν είχε διατελέσει ξανά προπονητής στο Ρήγα με επιτυχία, και ο πρωταρχικός στόχος είναι, όπως βγαίνει και από τη διοίκηση της ομάδας, η παραμονή στην κατηγορία. Γι’ αυτό και οι κινήσεις που έγιναν κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο είχαν ως στόχο τη δημιουργία ενός συνόλου, το οποίο θα βασίζεται σε παίκτες που είναι από την περιοχή και θα τα δίνουν όλα για την ομάδα. Επίσης να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες έχουν ρίξει ιδιαίτερο βάρος στις Ακαδημίες, προκειμένου στο μέλλον να μπορούν να στηρίζονται σε δικά τους παιδιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου