ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με αλλαγές στην ενδεκάδα κόντρα στην Καλλονή

με-αλλαγές-στην-ενδεκάδα-κόντρα-στην-κ-502921

Με τρία νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της αναμένεται να παραταχθεί η Νίκη στο μεθαυριανό αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Football League 2. Οι κυανόλευκοι στο πρώτο παιχνίδι έδρας του πρωταθλήματος υποδέχονται την Καλλονή Λέσβου στη Νεάπολη και ο Χόρχε Μπάριος σχεδιάζει να παρατάξει την ομάδα του με ένα πιο επιθετικό σχήμα. Μάλιστα τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν αναμένεται να φέρουν αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο τραυματισμός του Βαγγέλη Στουρνάρα, που υπέστη ρήξη συνδέσμου στην κατάφυση της περόνης και υπολογίζεται ότι θα μείνει για ένα μήνα περίπου εκτός δράσης, θα δώσει όπως όλα δείχνουν την ευκαιρία στο νεαρό Βολιώτη Κώστα Καρακώστα να ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος στο βασικό σχήμα. Ο Καρακώστας είχε αποκλειστεί λόγω αμυγδαλίτιδας από την αποστολή για την πρεμιέρα στην Σκύδρα, ωστόσο τώρα είναι καλύτερα και φαίνεται πώς θα αποτελέσει μια από τις βασικές επιλογές του Χόρχε Μπάριος για τη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Από κει και πέρα για πρώτη φορά στην ενδεκάδα αναμένεται να συμπεριληφθούν οι Πετράς και Μασίας. Ο Πετράς μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Ουρουγουανό τεχνικό ούτε στον αγώνα του Κυπέλλου, αλλά ούτε και στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όμως έχει συνέλθει πλήρως από τον τραυματισμό που τον πήγε λίγο πίσω στην προετοιμασία και παράλληλα τα πηγαίνει πολύ καλά στις προπονήσεις, δείχνοντας στον προπονητή του ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Οσον αφορά στον Αργεντινό, ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε στην Σκύδρα παρά την άσχημη εμφάνιση του συγκροτήματος της Νέας Ιωνίας. Μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι και έπιασε σχετικά καλή απόδοση, ενώ δημιούργησε και κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα. Ετσι σε μια παράταξη 4-3-3 αναμένεται να ξεκινήσει στην δεξιά πλευρά με τον Ντάνισιτς αριστερά και τον Βακουφτσή στην κορυφή της επίθεσης.

Πάντως θέση στο βασικό σχήμα, αν είναι απολύτως έτοιμοι, καθώς ακόμα δεν έχουν προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, διεκδικούν και οι Σωτρίνης και Γραμματικόπουλος. O Σωτρίνης χθες μπήκε με την υπόλοιπη ομάδα χθες, δεν ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι του και σήμερα αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς. Ετσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται κανονικά στα σχέδια του Χόρχε Μπάριος. Οσον αφορά στον Γραμματικόπουλο και στη χθεσινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα θα δοκιμάσει να γυμναστεί κανονικά. Αν δεν αντιμετωπίσει πρόβλημα και βγάλει την προπόνηση, τότε θα βρίσκεται και αυτός στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού.

Την Κυριακή το πρωί εν τω μεταξύ λόγω αυξημένων υποχρεώσεων στην Αθήνα αναμένεται να έρθει στην Μαγνησία ο Στράτος Γιδόπουλος. Μεταξύ άλλων θα υπάρξει συζήτηση με τους συνεργάτες του και για τη στελέχωση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πήραν… φόρα

Πήραν… φόρα στην Καλλονή μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Ζάκυνθο και δηλώνουν ότι έρχονται στη Μαγνησία με στόχο το δύο στα δύο! Στο συγκρότημα της Λέσβου επικρατεί ενθουσιασμός και θα ταξιδέψει για τον Βόλο με άγριες διαθέσεις. Η αποστολή των κυανολεύκων, παρότι εντός έδρας και κόντρα σε μια νεοφώτιστη ομάδα, αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη.

Η Καλλονή έχει και αυτή προβλήματα, αφού ο τεχνικός της ομάδας δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Κώστα Χατζηκυριάκο και Προκόπη Καρτάλη που είναι τιμωρημένοι. Αμφίβολος είναι ο Πάρης Μπακάλης.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Στη διάθεση των φίλων της Νίκης Βόλου βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Η τιμή τους ξεκινά από τα 100 ευρώ, ενώ διατίθενται επίσης διαρκείας των 150, 200 και 250 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται μέσω της ΠΑΕ και του BLUE STARS 95,3, ενώ για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2421066128 και 6979492113.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου