ΜΠΑΣΚΕΤ

Τουρνουά 3 on 3 στον Αη Γιάννη από το B.C. Volos

τουρνουά-3-on-3-στον-αη-γιάννη-από-το-b-c-volos-344622

Ανακοίνωση για το 1ο τουρνουά 3 on 3, που διοργανώνει εξέδωσε το B.C. Volos. Αναλυτικά: «Η ομάδα μας σε συνεργασία με τον Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου διοργανώνει το 1ο τουρνουά 3 On 3 στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Αυγούστου 2017. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο δημοτικό πάρκινγκ του Άη Γιάννη, η έναρξη του τουρνουά θα γίνει στις 10π.μ. του Σαββάτου και η λήξη την Κυριακή στις 13:00.

Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα χωριστούν σε 3 κατηγορίες σύμφωνα με τις ηλικίες. Οι κανονισμοί που θα ισχύσουν θα είναι σύμφωνοι με το 3on 3, και στους συμμετέχοντες θα δοθούν διπλώματα, στις τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου μετάλλια, και στον νικητή κάθε κατηγορίας κύπελλο.

Επίσης στη νικήτρια ομάδα του μεγάλου ομίλου θα δοθεί και διήμερο διανυκτέρευσης σε ξενοδοχείο της περιοχής στο τέλος Σεπτεμβρίου. Η συμμετοχή για κάθε αθλητή είναι 2 ευρώ και όλα τα χρήματα από τις συμμετοχές θα δοθούν στο ίδρυμα ΠΙΣΤΗ, που φροντίζει παιδάκια με νεοπλασματικές ασθένειες.

Την εκδήλωση, εκτός από τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και την ομάδα μας στηρίζουν 17 τοπικές επιχειρήσεις (Ταβέρνα Το Ακρογιάλι-Ουζερί-ταβέρνα Γαλέος-Μωβ ποδήλατο-Άρτος γλυκά Πρώιας-Aqua di papa-Oβελιστήριο Ιvas-Κάβος-Hotel Kelly-Les Hirondelles-Blue café-Bar 13-Super market perασμα-Hotel Κεντρικόν-Boiler crepe-Palatanos-Palaros-Hotel Κοχύλη).

Τους αγώνες θα διαιτητεύσουν διαιτητές του ΣΔΚΜ, ενώ οι κριτές των αγώνων θα είναι μέλη του ΣΚΚΜ. Tα τηλέφωνα επικοινωνίας για τις συμμετοχές είναι:

6946284232-6987048486… Καθώς και η σελίδα μας στο FB bcvolos…

Σύνθημα του πρώτου τουρνουά 3 on 3 είναι …ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ-ΣΚΟΡΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ

Σας περιμένουμε όλους στον μαγευτικό Άγιο Ιωάννη για ένα πραγματικό μπασκετικό διήμερο… Η ομάδα μας επίσης θέλει να ευχαριστήσει τον αντιδήμαρχο κ. Σουλδάτο Απόστολο και τον πατέρα Βασίλειο για τη μεγάλη βοήθεια και στήριξή τους στο τουρνουά, καθώς και τους επιχειρηματίες που αγκάλιασαν την εκδήλωση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου