ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γραμμένος: «Είναι νίκη του ελληνικού ποδοσφαίρου»

γραμμένος-είναι-νίκη-του-ελληνικού-π-346204

Ως μια νίκη που ανήκει σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, και κυρίως όσων θέλουν το σωστό ποδόσφαιρο, χαρακτήρισε την εκλογή του στην προεδρία της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Το σύνθημα για δουλειά και όχι για άλλα λόγια, έδωσε μέσω συνέντευξής του στον Arena FΜ ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος: «Ήταν μία συλλογική προσπάθεια. Όλοι πλέον είχαμε καταλάβει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είχε φτάσει στο τέρμα και δεν πήγαινε πιο κάτω. Μπορεί να φαίνομαι εγώ, επειδή εκλέχθηκα πρόεδρος, όμως είναι μία δικαίωση των κόπων και των προσπαθειών, όλων των ανθρώπων που είναι υπέρ του σωστού ποδοσφαίρου. Δεν είναι νίκη του Γραμμένου ή της Θεσσαλονίκης, είναι νίκη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βέβαια δεν είναι ώρα για να πανηγυρίζουμε. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε και ήδη έχουμε ξεκινήσει Δεν θα μιλήσουμε με λόγια αλλά με έργα».

Για το πού θα αφιέρωνε την εκλογή του: «Συλλογικά, σε όλους αυτούς που σήκωσαν το ανάστημά τους και έκαναν αγώνες για να αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά προσωπικά, στην μνήμη της μητέρας μου, που δεν είναι πλέον στη ζωή και το κλείνω εδώ, δεν θέλω να επεκταθώ πάρα πολύ».

-Για το ρεκόρ σε διαφορά ψήφων: «Ρεκόρ; Δεν ξέρω για κανένα ρεκόρ εγώ, πρώτη φορά το ακούω και δεν με ενδιαφέρει, άλλωστε, τα ρεκόρ είναι για να σπάνε στον αθλητισμό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου