ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Θέματα σε αναμονή για τη Νίκη

θέματα-σε-αναμονή-για-τη-νίκη-346226

Περιμένοντας το φιλικό με τον Ολυμπιακό, επιπλέον ενίσχυση και κίνηση στα διάρκειας

Επιμέλεια: Βασίλης Ζηνέλης

Με αρκετά θέματα σε αναμονή περιμένει το φιλικό με τον Ολυμπιακό η Νίκη Βόλου, που κινείται και για την περαιτέρω ενίσχυσή της, ενώ ευελπιστεί και στη μεγαλύτερη κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας.

Όσον αφορά το αυριανό φιλικό, επίσημα όλοι έχουν μείνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Νίκη και αναλυτικά ανέφερε: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει πως την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017, στις 18:30, στο Πανθεσσαλικό στάδιο, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων. Η είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ 5 ευρώ θα καταβάλουν οι γυναίκες και τα παιδιά (από 12 ετών και άνω). Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα). Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να βρεθούν δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας σε αυτό το δυνατό φιλικό παιχνίδι».

Στο προηγούμενο πάντως φιλικό της Κυριακής υπήρξαν οι δοκιμές δύο ποδοσφαιριστών: του Καμερουνέζου Patrick Kamgaing και του Θωμά Γιαλαμίδη. Οι άνθρωποι της Νίκης αποφάσισαν να δοκιμάσουν τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή, τη στιγμή που σε ό,τι αφορά τους Γιάκοβλεφ, Ντόλγκι και Σούσκιν δεν είναι απολύτως σίγουρο ότι θα οριστικοποιηθεί η απόκτηση και των τριών, παρότι έχουν ανακοινωθεί…

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος Patrick Kamgaing πήγε φέτος τον Ιούλιο στην Ιστανμπούλ Σπορ ΙΙ, αλλά έμεινε ελεύθερος, ενώ αγωνίζεται στην Τουρκία από τον Σεπτέμβριο του 2015, αρχικά με την Ερντέκσπορ και στη συνέχεια με την Τσανάκαλεσπορ στη δεύτερη κατηγορία και με την Ορτάκα Μπελεντίγιε στην τρίτη κατηγορία της γειτονικής χώρας.

Ο Θωμάς Γιαλαμίδης είναι 21χρονος υψηλόσωμος στόπερ, που έγινε γνωστός αγωνιζόμενος, μετά τον Θερμαϊκό Κορίνου στο τοπικό της Πιερίας, με τον Βατανιακό στη Γ’ (18 εμφανίσεις) και στη Β’ Εθνική (επίσης 18 εμφανίσεις) από τα 16 του ως τα 18 του, κάτι που έκανε τον Πανιώνιο να τον αποκτήσει. Ωστόσο, με τους κυανέρυθρους δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Πιερικού (17 ματς στη Γ’) και της Κερύνειας στη Β’ της Κύπρου τη σεζόν 2016-17 (18 συμμετοχές).

Τα διαρκείας

Μεγαλύτερη κίνηση και με τιμές για όλα τα βαλάντια και προσφορές σε κάθε κατηγορία, η Δ.Ε. της Νίκης ελπίζει ότι στην επιστροφή της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο να υπάρξει η ανάλογη στήριξη των φιλάθλων. Στην ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας, αναφέρεται:

Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί έξι κατηγορίες καρτών και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια, από επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης μέσα από το www.nikifc.gr, ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών: Gold: 250€, Basic: 100€, Fans: 70€, Ladies: 50€, Kids: 20€, Family: 130€

Εγγραφές

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Δ.Ε. των κυανόλευκων, συνεχίζονται οι εγγραφές των Ακαδημιών: «Τα γήπεδα προπόνησης θα είναι το κεντρικό του Παντελής Μαγουλάς και το βοηθητικό του ΟΣΕ που προετοιμάζονται από τον Μάιο να υποδεχθούν τα παιδιά μας, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η έναρξη των δραστηριοτήτων μας.

Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές:

Εγγραφή: 10 ευρώ

Όσοι αθλητές ήταν πέρυσι στις ακαδημίες και είναι τακτοποιημένοι οικονομικά θα εγγραφούν, αλλά δεν θα πληρώσουν το παραπάνω αντίτιμο.

Τιμή Box: 55€ περιλαμβάνει πλήρη στολή όμοια της πρώτης ομάδας, φόρμα και μπουφάν.

Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27€ και περιλαμβάνει υποχρεωτική ασφάλιση όλων των παιδιών από το σπίτι τους στην προπόνηση, στη διάρκεια αυτής έως και την επιστροφή τους ξανά στο σπίτι».

Προπονητές στην ακαδημία αναλαμβάνουν οι κ.κ. Γιώργος Παρασκευαΐδης, Χρήστος Κοντοβάς, Γιάννης Παπανικολάου, Τάκη Παρισσάκης και Νίκος Σκουφογιάννης, με τον πρώτο να αναλαμβάνει και την ομάδα των Νέων Αθλητών.

Ξεκίνημα

Χθες έγινε η πρώτη προπόνηση Νέων Αθλητών Νίκης Παντελής Μαγουλάς. Εκτός από τους προπονητές Παρασκευαΐδη – Σκουφογιαννη, η πρώτη έγινε παρουσία των Φάντζιο Μπούις, Αντρέα Γεωργίου, Άκη Σουγγάρη και του Αποστόλη Χαλκιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου