ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανεβάζει στροφές

ανεβάζει-στροφές-350294

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Πλήρης δράση σε αγωνιστικό επίπεδο και κινητικότητα στα μεταγραφικά ζητήματα παρουσιάζεται στον Ολυμπιακό, που μετά την επιστροφή του από τη Σαμαρίνα «χτίζεται» πλέον στον Βόλο, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμος στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα έδωσε την Πέμπτη το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο τον Πηλέα, ομάδα που θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Οι Βολιώτες, με δύο διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο επικράτησαν με 6-1, απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο του Στέργιου Σιαμέτη, κέρδος ωστόσο αποτελεί η χρησιμοποίηση του υπό δοκιμή Λάζαρου Γελαδάρη, που βρήκε δίχτυα σε 27 λεπτά συμμετοχής, ενώ για 7 λεπτά αγωνίστηκε και ο Σταύρος Πολυχρονιάδης.

Ο Γελαδάρης, που ικανοποίησε και κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτηθεί, είναι γεννημένος στις 8/12/95 κι έχει αγωνιστεί σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Πύδνα Κίτρους, ενώ πέρσι ήταν στον Πιερικό, με τον οποίον κατέγραψε τις 27 από τις συνολικά 59 συμμετοχές του στη Γ’ Εθνική.

Σε ό,τι αφορά τον Πολυχρονιάδη, έχει 17 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική. Έχει αγωνιστεί στον Πιερικό, έπαιξε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015-16 στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ πέρσι η χρονιά μοιράστηκε ανάμεσα στην ομάδα της Πιερίας και τον Θεσπρωτό.

Μετά τη λήξη του νικηφόρου για τον Ολυμπιακό Βόλου παιχνιδιού, ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας σε αποκλειστικές του δηλώσεις στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ανέφερε: «Ακολουθούμε μια σειρά φιλικών παιχνιδιών, ούτως ώστε να μπορέσουμε να μοντάρουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την ομάδα μας και ακολουθούν κι άλλα παιχνίδια. Προσπαθούμε να κάνουμε στο τέλος του μήνα και ένα δύο-φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Super League και δύο με κάποια ομάδα της Football League. Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις. Έχουμε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι την Κυριακή, επίσης την Τετάρτη με τη Νίκη Βόλου. Σε αυτά τα παιχνίδια θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για όλους μας, ώστε να δουν και οι ποδοσφαιριστές τις δυνατότητές τους».

Επονται Βελούχι

και… Νίκη Βόλου

Αύριο Κυριακή 20 Αυγούστου, οι Βολιώτες θα δώσουν το τρίτο τους κατά σειρά φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, με αντίπαλο τον ΑΠΟΚ Βελούχι, που πιθανόν να είναι και αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με ώρα έναρξης τις 6.00μ.μ. Στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 5€ και 10€.

Παράλληλα, την ερχόμενη Τετάρτη 23 Αυγούστου θα δοθεί νέο δυνατό φιλικό με αντίπαλο τη συμπολίτισσα Νίκη Βόλου στις 6.30μ.μ. στο Πανθεσσαλικό. Η είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ 5 ευρώ θα καταβάλουν οι γυναίκες και τα παιδιά (από 12 ετών και άνω). Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα). Η Διοικούσα Επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου, σε ανακοίνωσή της κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας να βρεθούν μαζικά στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας.

Συνεργασία με τον Α.Σ. Ιωλκό Βόλου

Ανοιγμα σε νέες συνεργασίες κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου στο κομμάτι των ακαδημιών, αφού από φέτος η ομάδα της Ιωλκού θα επιστρέψει στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ με την πλήρη βοήθεια των ερυθρόλευκων. Συγκεκριμένα προπονητής της ομάδας θα είναι ο κ. Αγραφιώτης και σε ανακοίνωση της Δ.Ε. αναφέρεται: «Μια νέα σελίδα γράφεται στην πορεία των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου , καθώς συμφωνήθηκε η συνεργασία του Συλλόγου με τον Αθλητικό Σύλλογο “Ιωλκός” Βόλου και η κάθοδος ποδοσφαιρικής ομάδας στη Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία, μετά από αυτό το βήμα, να συμμετάσχουν ενεργά στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ και να αναδειχθούν, ενώ η εν λόγω σύμπραξη θα αποτελέσει και προθάλαμο των νέων παικτών στην πρώτη ομάδα.

Από πλευράς Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου 1937 στη νέα αυτή ομάδα θα συμμετάσχουν ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 1999 έως το 2002, ενώ η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017, στις 6 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά. Παράλληλα, εκείνη την ημέρα θα έχουν τη δυνατότητα κι άλλοι ποδοσφαιριστές λίγο μεγαλύτεροι από τις προαναφερθείσες χρονολογίες να προσέλθουν με σκοπό την ένταξή τους στην ομάδα. Προπονητής θα είναι ο κ. Φώτης Αγραφιώτης.

Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία προεπιλογής για τη συγκρότηση ομάδων με παίκτες γεννηθέντες το 2003, το 2004 και το 2005, την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017 στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σχετική ενημέρωση για το πρόγραμμα προεπιλογής από τους υπευθύνους των ακαδημιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καλούν στα εξής τηλέφωνα: 6937441383, 6937148271 και 6979002709».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου