ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Τούμπας

ξεκίνησε-η-προετοιμασία-ενόψει-τούμπ-503786

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται στο Βέλγιο με την Μπριζ ο Ολυμπιακός Βόλου θα συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι χθες κλήθηκαν σε απολογία από τη διοργανώτρια αρχή, ενώ την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ ζητούσε αλλαγή της ώρας της έναρξης του αγώνα.

Οι ερυθρόλευκοι από σήμερα ξεκινούν επί της ουσίας την προετοιμασία τους ενόψει της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, μιας και χθες τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία για ξεκούραση μετά από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να κάνει το δύο στα δύο μετά από την παρθενική του νίκη στην κατηγορία και το διπλό στον Πανιώνιο. Το μόνο βέβαιο είναι πως η ομάδα του Βόλου προσπάθησε να ανατρέψει το σε βάρος της σκορ, αλλά οι φιλοξενούμενοι διέθεταν έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα, ο οποίος κράτησε το μηδέν στην άμυνα με τις αποκρούσεις του. Χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος της Θοδωρής Ζαγοράκης ζήτησαν από την διοργανώτρια αρχή της Σούπερ Λιγκ την αλλαγή έναρξης της ώρας του Κυριακάτικου παιχνιδιού. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 4 μ.μ. και ο ΠΑΟΚ ζητά να ξεκινήσει στις 6.15 μ.μ. ώστε να έχουν οι ποδοσφαιριστές του λίγες ώρες ξεκούρασης παραπάνω.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε γραπτώς το αίτημα της και σύμφωνα με πληροφορίες η Super League εξέφρασε πως είναι δύσκολη η αλλαγή της ώρας, μιας και εξαρτάται από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Το αίτημα όμως θα επανεξεταστεί σήμερα στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Super League.

Κλήση της ΠΑΕ σε απολογία

Σε απολογία για μεθαύριο Παρασκευή κάλεσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ η ερυθρόλευκη ΠΑΕ καλείται για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Εργοτέλη επί παραβάσει των άρθρων 1 επ. 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ. Ανάμεσα στις κλήσεις βρίσκονται επίσης οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Αρης, Ατρόμητος, Ηρακλής και Λάρισα.

Επιστροφή στις προπονήσεις

Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν και πάλι από σήμερα στις προπονήσεις με τον Σάκη Τσιώλη να βλέπει τους παίκτες του μετά από την προπόνηση της Δευτέρας, αφού χθες είχε δοθεί ρεπό. Οι παίκτες θα βρεθούν σήμερα το πρωί στο γυμναστήριο, όπου και θα κάνουν βάρη, ενώ το απόγευμα η προπόνηση θα διεξαχθεί στο Βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Είναι βέβαιο πως μετά την μάχη της Κυριακής με τον Εργοτέλη οι ερυθρόλευκοι δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση, μιας και προσπάθησαν αρκετά αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς απέναντι στους Κρητικούς. Το καλό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών και έτσι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεσή της.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου