ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Επόμενο τεστ στα Φάρσαλα

ρηγασ-φεραιοσ-επόμενο-τεστ-στα-φάρσαλ-351879

Παιχνίδι μονταρίσματος και δοκιμών θα είναι για τους Βελεστινιώτες το επόμενο φιλικό με αντίπαλο τον Αχιλλέα στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 6μ.μ.

Απέναντι σε μία ομάδα που θα συναντήσουν λογικά και στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, οι Σπαθής – Αλεξίου θα μπορέσουν να ελέγξουν ξανά την αγωνιστική πρόοδο των (συμπ)παικτών τους, το πόσο έχουν «δέσει» σαν ομάδα αλλά και να τσεκάρουν σε συνθήκες αναμέτρησης κάποιους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στις προπονήσεις και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής, όπως ο 19χρονος πλάγιος και κεντρικός/επιτελικός μέσος, Θανάσης Παπαγεωργίου, που αποκτήθηκε πέρυσι από την Κ-20 της ΑΕΛ και ο 22χρονος εξτρέμ Μάριος Πίρε, που μοίρασε την περασμένη σεζόν ανάμεσα σε Κοζάνη και Αετό Αμυγδαλέας.

Αυτός είναι ο τρίτος φιλικός αγώνας και ο πρώτος εκτός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βελεστίνου, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της στις 31 Ιουλίου. Θυμίζουμε πως προηγήθηκε η νίκη 1-0 επί του Μαγνησιακού και η ήττα 3-0 από τον Εθνικό Πειραιώς στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου, ενώ το επόμενο, βάσει προγράμματος, φιλικό παιχνίδι, είναι εντός έδρας με τη Νίκη Βόλου στις 26 Αυγούστου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου