ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπαθής: «Ακόμη δύο με τρεις ενδεκαδάτους…»

σπαθής-ακόμη-δύο-με-τρεις-ενδεκαδάτο-354910

Ο Χρήστος Σπαθής εκ των προπονητών και αρχηγός του Ρήγα Φεραίου τοποθετήθηκε μετά το δυνατό τεστ για την ομάδα του με τον Εθνικό, στο οποίο οι Βελεστινιώτες ηττήθηκαν με 3-0 από την πιο έτοιμη ομάδα του Πειραιά.

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι μετά από δεκαπέντε μέρες προετοιμασίας απέναντι σε μια σίγουρα πολύ πιο έτοιμη και πολύ καλή ομάδα. Για να βγει πιο καλά το παιχνίδι μοιράσαμε τα ημίχρονα στους παίκτες. Κοιτάξαμε κάποιοι παίκτες να πάρουν κάποια αγωνιστικά λεπτά. Χρειάζεται πάρα πολύ υπομονή στο να χτιστεί η ομάδα» και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μιλάμε για μια ομάδα που αυτήν την στιγμή, εκτός από τις προσθήκες των παικτών που έχουν γίνει, υπολείπονται δύο με τρεις παίκτες στην ενδεκάδα. Το τονίζω αυτό, γιατί ακόμα δεν μπορούμε να δείξουμε κάποια δείγματα γραφής, πάνω σε αυτό που θέλουμε να χτίσουμε μαζί με τον Γιώργο τον Αλεξίου. Θέλω να πω μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα και ακολουθεί μια ακόμη πιο δύσκολη, όσον αφορά την προετοιμασία και τις διπλές προπονήσεις.

Αισιοδοξώ, ότι με κάποιες προσθήκες που θα γίνουν σιγά-σιγά από τα επόμενα φιλικά θα αρχίσει να μοντάρεται η ομάδα και ευελπιστώ, ότι θα είμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και φιλικό με φιλικό καλύτεροι, έτσι ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι προσθήκες που αναζητάμε είναι στον χώρο του κέντρου και επιθετικά, έτσι ώστε να είμαστε πολύ πιο δημιουργικοί, για να δημιουργούμε τελικές προσπάθειες».

Επόμενο τεστ για τους Βελεστινιώτες είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο

Σάββατο 19 Αυγούστου στα Φάρσαλα με την ομάδα του Αχιλλέα. Τόσο χθες όσο και σήμερα οι κυανόλευκοι θα έχουν ευκαιρία για ξεκούραση, επιστρέφοντας στις προπονήσεις από αύριο Τετάρτη.

Το πρόγραμμα των φιλικών

19 Αυγούστου με Αχιλλέα Φαρσάλων

26 Αυγούστου με Νίκη Βόλου

2 Σεπτεμβρίου με Διγενή Νεοχωρίου

9 Σεπτεμβρίου με Πύρασο

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου