ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Δύο με τρεις μεταγραφές ακόμη»

δύο-με-τρεις-μεταγραφές-ακόμη-354957

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Απόλυτα ικανοποιημένος με την διάθεση που βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του εμφανίστηκε ο Μιχάλης Ζιώγας, μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Παγασητικό, σε ένα τεστ – προπόνηση για τους ερυθρόλευκους στο οποίο και επικράτησαν με 10-0.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων επεσήμανε παράλληλα πως αναμένονται δύο με τρεις προσθήκες ακόμα για να κλείσει το εφετινό ρόστερ, μετά και την προσθήκη Βαρούχα, ενώ το επόμενο τεστ για την ομάδα του έχει προγραμματιστεί για μεθαύριο Πέμπτη στις 6 μ.μ. κόντρα στον Πηλέα στο ΕΑΚ Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαρισαίου τεχνικού μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Παγασητικό: «Το πιο σημαντικό για εμάς τους προπονητές στα φιλικά παιχνίδια είναι η διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι δεν είχαμε τραυματισμούς, καθώς όπως γνωρίζετε ήρθαμε χθες από την Σαμαρίνα, όπου είχαμε 22-23 βαθμούς. Δείξανε διάθεση τα παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος γενικά από την προσπάθεια. Θέλουμε δύο με τρεις προσθήκες ακόμα για να γίνουμε έτσι όπως πραγματικά θέλουμε, για να είμαστε άριστοι.

Κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ξεκουραστούμε δύο μέρες και μετά πάλι θα είμαστε εδώ για να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας, για να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Ψάχνουμε για καλούς και έμπειρους παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα να γίνει ακόμα καλύτερη».

Στη συνέχεια ο κ. Ζιώγας αναφέρθηκε στην προετοιμασία και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ενώ αποκάλυψε πως έχει γίνει κρούση σε ομάδες Super League για κάποιο δυνατό φιλικό. «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, από την διάθεση που δείχνουν τα παιδιά. Κάθε μέρα να προσπαθούμε όσο το δυνατόν να βελτιωνόμαστε και όπως είπα εάν πρώτα ο θεός έρθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που πραγματικά μπορούν να μας βοηθήσουν, είναι ευπρόσδεκτοι. Προσπαθούμε να κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι, όταν υπάρχει το κενό λόγω Εθνικής ομάδας με μία ομάδα Super League. Ήδη έχουμε κάνει και κάποιες συζητήσεις με 2-3 ομάδες Football League. Από μας υπάρχει το ΟΚ, περιμένουμε απ’ αυτούς να μας πουν».

Στη διάθεση τα διαρκείας

Στη διάθεση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκονται από την Τρίτη 8 Αυγούστου τα εισιτήρια διαρκείας, και σε ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Η περίοδος των προεγγραφών ολοκληρώθηκε, γι’ αυτό και όσοι προεγράφησαν μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία της ομάδας για να λάβουν το δικό τους εισιτήριο διαρκείας. Οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να λάβουν απευθείας το διαρκείας κατά την έλευσή τους στα γραφεία στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο πάρκινγκ του Σταδίου)

Silver: 80€

Γυναικών: 50€

Νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών)

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν μόνο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (όχι για τα playoffs), αλλά και για το Κύπελλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να λάβουν το εισιτήριο διαρκείας τους, Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Τα σημεία πώλησης: Οι φίλαθλοι της ομάδας, εκτός από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό στάδιο μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας τους (Silver, Ladies και Νέων) και από τα παρακάτω σημεία:

Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Δημήτρη Καραντάκου και Παναγιώτη Καψιώχα «Το Γούρικο», Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος)

Sports café Da Luz, Δεληγιώργη 4Β

Caps coffee (Καψιώτης Χρήστος), Κασσαβέτη 122Α με Εθνικής Αντιστάσεως».

Στις επάλξεις η Ακαδημία

Ραντεβού στις 2 Σεπτεμβρίου δίνουν οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, ξεκινώντας τις προπονήσεις τους. Μάλιστα, φέτος, θα δημιουργηθεί και ομάδα νέων, γεννηθέντων από το έτος 1999 έως και το 2002. Η ομάδα αυτή θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα νέων που θα διοργανώσει η ΕΠΣΘ, θα είναι συνέχεια της Ακαδημίας ποδοσφαίρου και προθάλαμος της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου.

Παράλληλα, από τις 23 έως και τις 30 Αυγούστου 2017 θα πραγματοποιηθεί προεπιλογή αθλητών, γεννηθέντων το 2003, το 2004 και το 2005 με σκοπό τη συγκρότηση τριών αγωνιστικών ομάδων. Οι ποδοσφαιριστές που θα συγκροτούν αυτές τις ομάδες θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα προπονήσεων και στους αγώνες εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. (Για το ακριβές πρόγραμμα της προεπιλογής θα υπάρξει σχετική ενημέρωση τις επόμενες ημέρες).

Οι προπονήσεις όλων των ομάδων ποδοσφαίρου -έχουν καταρτιστεί ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης των μικρών αθλητών- θα λαμβάνουν χώρα στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου