ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέχεια με διεθνές τουρνουά

συνέχεια-με-διεθνές-τουρνουά-504152

Στη Σόφια της Βουλγαρίας θα βρεθεί την ερχόμενη Παρασκευή ο Βόλος 2004 όπου και θα δώσει σειρά φιλικών παιχνιδιών προσκεκλημένος από την Ολύμπια Σόφιας. Οι ερυθρόλευκες μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου επέστρεψαν και πάλι από χθες στις προπονήσεις παράλληλα εξετάζεται η απόκτηση της Σουηδέζας Σάντρα Ορτενταλ.
Σε επαφές με τη Σουηδέζα επιθετικό Σάντρα Όρτενταλ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η ομάδα του Βόλος 2004 η οποία ψάχνει την λύση για την επίθεση. Η διοίκηση του Δημήτρη Κλόντζα σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία εξετάζει την περίπτωση απόκτησης της 21χρονης επιθετικού την οποία συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις μιας και στο παρελθόν υπήρξε συμπαίκτρια και της Κατερίνας Κύρκου η οποία αποκτήθηκε φέτος από την ομάδα του Βόλου και αγωνίζονταν μαζί με την Ορτενταλ στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Μάλιστα δεν αποκλείεται η νεαρή επιθετικός να βρεθεί στο τουρνουά της Σόφιας προκειμένου να ολοκληρωθούν οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Προετοιμασίας συνέχεια
Μετά από ένα διήμερο ξεκούρασης οι παίκτριες του Βόλος 2004 ξεκίνησαν από χθες και πάλι τις προπονήσεις προκειμένου να είναι πανέτοιμες ενόψει της αρκετά δύσκολης και δυνατής σεζόν που αναμένεται φέτος στην πρώτη κατηγορία του γυναικείου πρωταθλήματος. Η σέντρα θα δοθεί την Κυριακή 3 Οκτωβρίου και για αυτό το λόγο η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς ώστε η ομάδα του Βόλου να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.
Μετά και το τελευταίο φιλικό που έδωσαν οι ερυθρόλευκες στην Καρδίτσα με τις Ελπίδες ο τεχνικός Μίλτος Καλόγηρος είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πορεία των κοριτσιών και μίλησε σχετικά στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Στο φιλικό με τις Ελπίδες Καρδίτσας μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος από όλες τις παίκτριες. Από τη μεγαλύτερη ως τη μικρότερη ηλικιακά καθημερινά υπάρχει το ίδιο πάθος και θέληση για δουλειά και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί από το να με αφήνει χαρούμενο. Μέχρι σήμερα κλείσαμε ένα περίπου μήνα δουλειάς και σε όλες τις προπονήσεις βλέπω πως όλοι παλεύουν για ένα σκοπό. Για να γίνει η ομάδα καλύτερη και να την πάμε ένα σκαλί πιο πάνω». Πλέον η ομάδα του Βόλος 2004 θα βρεθεί την ερχόμενη Παρασκευή στην Βουλγαρία όπου και θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων απέναντι στην Ολύμπια Σόφιας, στην Αρτα αλλά και στην Πανσερραική. Από την μεριά του ο κ. Καλόγηρος προσθέτει: «Είναι ένα τουρνουά στο οποίο θα μπορούμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας σαν ομάδα. Να βρούμε σημεία που πρέπει να δουλέψουμε μέσα από μια σειρά φιλικών αγώνων και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι τόσο ατομικά όσο και σαν σύνολο». Από σήμερα αναμένονται και πάλι στις προπονήσεις Κατερίνα Κύρκου, Φένια Μπαλαμούτη, Μαρία Γουγούση αλλά και οι Σέρβες Γιοβάνοβιτς και Τραίκοβιτς οι οποίες απουσίασαν λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων.
 

Εναρξη Ακαδημιών
Ανακοινώνεται από τον σύλλογο του Βόλος 2004 πως ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες για τις μικρές παίκτριες που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Υπεύθυνος Ακαδημιών θα είναι ο κ. Μίλτος Καλόγηρος, τηλ. 6945466137.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου