ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψε από το Μεσολόγγι η αποστολή του ΝΟΒΑ

επέστρεψε-από-το-μεσολόγγι-η-αποστολή-357319

Με πλήθος επιτυχιών επέστρεψε από το Μεσολόγγι η αποστολή του ΝΟΒΑ, που το διήμερο 5-6 Αυγούστου μετείχε στο 21ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε-Καγιάκ. Οι 11 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου πέρασαν σε όλους τους τελικούς, κατακτώντας μάλιστα μία δεύτερη και μία τρίτη θέση.

Το σωματείο του Βόλου, σε ανακοίνωσή του συγχαίρει τους αθλητές και αναφέρει: «Επιστρέφοντας και φέτος από το φιλόξενο Μεσολόγγι, όπου το Σ/Κ διεξήχθη το 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε-Καγιάκ, η αποστολή του ΝΟΒ-Α, με 11 αθλητές, κατάφερε και πέρασε σε όλους τους τελικούς, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο Κ-4 1000m Παμπαίδων και την τρίτη θέση στο Κ-2 200m Παμπαίδων. Συγχαρητήρια στους αγωνιζόμενους:

Αντάμη Κατερίνα, Βήτα Θωμά, Γιαννακούλα Ορέστη, Γραμμενή Αλέξη, Μάνδρο Γιώργο, Ρασβάνη Αντρέα, Σιάτρα Βαγγέλη, Σιρίν Κώστα, Σπυρέλη Δημήτρη, Σπυρέλη Μαριέττα, Στεργιοπούλου Ευαγγελία.

Συγχαρητήρια στους δύο άξιους προπονητές μας, κ. Κατώγια Κώστα και κ. Αετώφ Γκεόργκι, για τα μαθήματα ζωής που δίνουν στα παιδιά μας, στους εφόρους του τμήματος κ. Μπασδάνη Στέφανο και κ. Σουγγάρη Βασίλη, για τον αγώνα τους από την πλευρά της διοίκησης. Ευχαριστίες θερμές στον κ. Καλλιώρα Χρήστο, Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, στην προϊσταμένη των αγώνων κ. Βλιώρα Έφη και στις κριτές κ. Μολιού Τερψιθέα και Μορφογιάννη Νατάσα, για τη συνεχή τους στήριξη στο τμήμα και την άψογη διαιτησία των αγώνων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου