ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήττα με 0-3 από τον ανώτερο Εθνικό, για τον Ρήγα Φεραίο

ήττα-με-0-3-από-τον-ανώτερο-εθνικό-για-τον-357422

Το δεύτερο και πολύ πιο δυνατό φιλικό μετά από αυτό με τον Μαγνησιακό, του οποίου επικράτησε με 1-0 έδωσε χθες ο Ρήγας Φεραίος, απέναντι στον ιστορικό Εθνικό Πειραιώς, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο του Βελεστίνου.

Ο ιστορικός σύλλογος συμμετέχει όπως και ο Ρήγας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας προχωρήσει σε ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις, με απώτερο στόχο την άνοδο στην Football League. O Εθνικός Πειραιώς φάνηκε μια πιο έτοιμη και ποιοτικότερη αγωνιστικά ομάδα. Είχε τον έλεγχο καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, φτάνοντας με σχετική άνεση στο τελικό 0-3.

Η ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 9ο λεπτό, με τον Κατσικοκέρη να αξιοποιεί την πάσα του Ρομάνο και με δυνατό αριστερό σουτ να νικά τον ανήμπορο να αντιδράσει Παπαγιάννη για το 1-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν τα ηνία της αναμέτρησης και να φτάνουν στην επίτευξη άλλων δύο τερμάτων. Στο 49’ μετά από κάθετη πάσα του Κομνηνού, ο Μακρυγιάννης εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα των Βελεστινιωτών και σούταρε υποδειγματικά, διπλασιάζοντας τα τέρματα για λογαριασμό της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν σε 1-2 και στο πεντάλεπτο 70-75’ έφτασαν δύο φορές μια ανάσα από το να το πετύχουν. Συγκεκριμένα αρχικά στο 70’ μετά από κάθετη πάσα του Τσιώλη, ο Τζέκας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Σικαλιάς κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 75’ καταγράφηκε η δεύτερη αξιόλογη ευκαιρία για τον Ρήγα με πρωταγωνιστές πάλι τους Τζέκα και Τσιώλη. Ο πρώτος έκλεψε την μπάλα ανάμεσα στο κέντρο και τη μεγάλη περιοχή, έσκαψε για το Μπακάλη, ο οποίος δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στον Τσιώλη, ο οποίος σούταρε δυνατά, με τον τερματοφύλακα του Εθνικού να βρίσκει την μπάλα, που βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Σπαθής- Αλεξίου): Παπαγιάννης, Ράπτης, Καρλιάμπας, Σπαθής, Λάμπρου, Αλεξίου, Χατζησταμάτης, Γεωργατζής, Καρακώστας, Τζοβάρας, Τζέκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Τσιώλης, Τσελεπής, Χύσα, Μπακάλης, Μπομπότης, Χότζα, Τσιότρας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ( Γεωργούλης): Βουτσινάς ( 30’ Σικαλιάς), Πίσσας (25’ Γιαταγανάκης), Βενέτης, Πεχλιβανίδης, Μπένα, Κωνσταντίνου, Μίσελ, Ρομάνο, Παυλάκης, Κατσικοκέρης, Μάναλης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ελθίνι, Στασινός, Φωτιάδης, Κρητικός, Ρούσσης, Λεωνιδόπουλος, Κομνηνός, Κατίδης, Χατζησάββας, Σωπασής, Μακρυγιάννης.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου