ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προβληματισμός και ανησυχία στον Ολυμπιακό

προβληματισμός-και-ανησυχία-στον-ολυ-360020

Σαν καμπανάκι χτύπησε στον Ολυμπιακό η ήττα στο προχθεσινό φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα (0-1), όσο η κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα και που έχει σκορπίσει προβληματισμό, αλλά και ανησυχία στο ερυθρόλευκο «στρατόπεδο», ενόψει της διπλής αναμέτρησης με τη Ριέκα για τα playoffs του Champions League.

Ο προβληματισμός αυτός φάνηκε και στις δηλώσεις που έκαναν οι Χρβόγιε Μίλιτς και Γκιγιόμ Ζιλέ, δηλαδή οι δύο ποδοσφαιριστές που πραγματοποίησαν σε αυτό το φιλικό το ντεμπούτο τους με την πειραϊκή ομάδα.

Ο Κροάτης ακραίος αμυντικός τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που έκανα την αρχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Δυστυχώς όμως χάσαμε και γι’ αυτό είμαι στενοχωρημένος. Το καλό είναι ότι πρόκειται για φιλικό παιχνίδι και θα είναι μήνυμα για όλους μας. Αυτή η ήττα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μάθημα για να βελτιωθούμε ενόψει των αγώνων με τη Ριέκα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι, γιατί αυτός είναι ο δρόμος για το Champions League. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι ώστε να τα καταφέρουμε».

Από τη δική του μεριά, ο Βέλγος μέσος ισχυρίστηκε: «Ήταν δύσκολο το συγκεκριμένο παιχνίδι για μένα, επειδή είχα προπονηθεί μόνο δύο ημέρες με την ομάδα. Καλά-καλά δεν έχω καταφέρει να γνωριστώ με τους νέους συμπαίκτες μου. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα».

Ανησυχία επικρατεί και για την κατάσταση του Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος αποχώρησε από το ματς με ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και εκφράζονται φόβοι για θλάση. Ο Χάσι περιμένει με αγωνία τα σημερινά αποτελέσματα των εξετάσεων, για να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Νιγηριανό επιθετικό στο πρώτο ματς με τους Κροάτες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου