ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρίτη διαδοχική νίκη για Βόλος ΝΠΣ

τρίτη-διαδοχική-νίκη-για-βόλος-νπσ-361729

Με θετικό πρόσημο ολοκλήρωσε την τρίτη χρονικά και σημαντικότερη φιλική του αναμέτρηση ο Βόλος ΝΠΣ απέναντι στην αξιόλογη ομάδα του Παναιγιάλειου που αγωνίζεται στην Football League.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο έδειξε να βρίσκεται σε ένα αρκετό καλό επίπεδο ετοιμότητας. Ο Ισπανός τεχνικός παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ’ όλη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε κυρίως αναγνωριστικό χαρακτήρα με αρκετή ένταση για φιλική αναμέτρηση. Οι μοναδικές αξιόλογες ευκαιρίες που καταγράφηκαν ήταν η κεφαλιά του Πίτου Γκαρσία που πέρασε λίγο άουτ και τα χαμένο τετ-α-τετ των Μάντζη και Ηλιόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η νεοσύστατη ομάδα διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 51’ ο Μελισσόπουλος λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι βρήκε δίχτυα με κοντινή προβολή ύστερα από ασθενή απόκρουση του Τσάπανου σε σουτ του Πίτου Γκαρσία.

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Φεράντο): Φαρμάκης. Ντεντάκης, Ντόσης, Ηλιάδης, Πιαστόπουλος, Ζέρης, Π. Γκαρσία, Ηλιόπουλος, Δερμητζόγλου, Μάντζης, Δημόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Πατσιογιώργος, Παπαεμμανουηλίδης, Καλαμίδας, Παπακώστας, Δημινάς, Πέντα, Παπουτσής, Κυπαρίσσης, Μελισσόπουλος, Μηλιώτης, Παπαδόπουλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μπαξεβάνος): Τσάπανος, Στίκας, Ντέμο, Γαβριλίδης, Σκαρτσίλας, Παπαχρήστος, Σταματής, Τσαρκέζος, Φκούμας, Κριστέντο, Ρινάλντι.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Πολίτης (60’ Αθανασίου) Σακελλαρίου, Βατουσιάδης, Μπρους,Αρμάτος, Κάνας, Μπίτρας, Ρέλλος, Σμίλτσος, Κόκκορης, Κοντοχρήστος.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου