ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Ζιλέ και απουσίες

με-ζιλέ-και-απουσίες-362901

Η προετοιμασία των Πειραιωτών για την αποψινή (8.30 μ.μ.) φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, το οποίο προσφέρεται για χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει των ματς με την Ριέκα για τα playoffs του Champions League, ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μπέσνικ Χάσι αποτελείται από 17 ποδοσφαιριστές, αλλά σε αυτήν θα προστεθούν Γιαννιώτης ή Χουτεσιώτης, ίσως και οι δύο. Εντός είναι ο Γκιγιόμ Ζιλέ, που μπορεί να αποκτήθηκε μόλις τη Δευτέρα, αλλά έχει κάνει κανονικά προετοιμασία με την προηγούμενη ομάδα του, την Ναντ.

Εκτός είναι, όπως αναμενόταν ο Οτζίτζα Οφόε, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρώτη αναμέτρηση (16/08) με τη Ριέκα και χθες κινήθηκε πιο συντηρητικά. Ατομικό έκανε ο Αλμπέρτο Μποτία, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πέλμα, αλλά και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης που επίσης είναι ανέτοιμος. Κανονικά γυμνάστηκε ο Σκαφίδας. Ίσως κάνει ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα ο Χρβόγε Μίλιτς, καθώς ο Λεονάρντο Κούτρης είναι εκτός αποστολής.

Η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπεν, Καρσελά, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Μάριν, Μίλιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

Η ευρωπαϊκή λίστα

Oι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τους ποδοσφαιριστές που θα έχει ο Μπέσνικ Χάσι στις αναμετρήσεις με την ομάδα της Κροατίας που… οδηγούν στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δεν επεφύλασσε κάποια ιδιαίτερη έκπληξη η λίστα που έφτιαξε ο 46χρονος τεχνικός, καθώς εντός είναι ο Γκιγιόμ Ζιλέ, με τον Βέλγο χαφ να παίρνει τη θέση του Αντρέ Μάρτινς, που δεν είναι στα πλάνα του Χάσι. Εκτός είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης που δεν προπονείται κανονικά ακόμα. Πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει η δυνατότητα να γίνει μια αλλαγή στη λίστα.

Τερματοφύλακες: Καπίνο, Χουτεσιώτης, Σκαφίδας, Γιαννιώτης

Αμυντικοί: Μποτία, Ελαμπντελαουί, Μίλιτς, Κούτρης, Βούκοβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σισέ, Φιγκέιρας.

Μέσοι: Ρομαό, Φορτούνης, Οφόε, Μάριν, Ζιλέ, Μανθάτης, Σιώπης, Ανδρούτσος, Καρσελά, Ζντιέλαρ, Πάρντο.

Επιθετικοί: Ανσαριφάρντ, Εμενίκε, Μπεν, Σεμπά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου