ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημα Σνάιντερ και όχι μόνο

επίσημα-σνάιντερ-και-όχι-μόνο-363003

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Γουέσλι Σνάιντερ στη Νις. Ο 33χρονος Ολλανδός μέσος, που έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατά, είχε συμφωνήσει με τους Γάλλους και αφού πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και είναι ο τρίτος κάτοχος Champions League μετά τους Νταντέ και Μάριο Μπαλοτέλι, που συνεχίζουν στη γαλλική ομάδα. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Νις, ο πολύπειρος διεθνής έλαβε ως δώρο από τους ανθρώπους της ομάδας το νούμερο «10», στην πρώτη του επίσκεψη στα αποδυτήρια της ομάδας, ενώ αμέσως εντάχθηκε και στις προπονήσεις.

Η μεταγραφή του Σνάιντερ… έκλεψε τις εντυπώσεις, αλλά η Νις ενισχύθηκε με ακόμη έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον 20χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό, Άλαν Σεντ Μαξιμίν, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Μονακό και φημίζεται τόσο για την ταχύτητά του, όσο και για τις… ζογκλερικές κινήσεις του.

Ο πιτσιρικάς, που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές των «τρικολόρ», την περσινή σεζόν έπαιζε στη Μπαστιά, όπου είχε 33 συμμετοχές (29 βασικός) και 3 γκολ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου