ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Πανθεσσαλικό και οι δυο

στο-πανθεσσαλικό-και-οι-δυο-363051

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα βρίσκονται και πάλι από τη νέα χρονιά οι δύο ιστορικές ομάδες της πόλης, με τον Ολυμπιακό να επεκτείνει τη συμφωνία του με τα Τουριστικά Ακίνητα και τη Νίκη Βόλου να παίρνει και τυπικά το οκ χθες Τρίτη, όπως και οι ερυθρόλευκοι.

Η νέα αγωνιστική περίοδος, θα βρει τις δύο ομάδες να παλεύουν και πάλι για άνοδο από τη Γ’ Εθνική στην Football League, έχοντας όμως κοινό ορμητήριο το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τον τελευταίο καιρό πολλά είχαν γραφεί και άλλα τόσα είχαν ακουστεί, με το παρασκήνιο να είναι εντονότατο πίσω από τις νέες συμφωνίες, που τελικώς επήλθαν και έτσι ερυθρόλευκοι και κυανόλευκοι θα βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως είχε γίνει και πριν από μερικά χρόνια, όταν οι δύο συνυπήρχαν στο πρωτάθλημα της Football League.

Με ανακοινώσεις τους αμφότεροι οι Ερασιτεχνικοί Σύλλογοι και μέσω των Δ.Ε. ποδοσφαίρου έκαναν γνωστή χθες την είδηση, που ανέμεναν καρτερικά τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να προχωρήσουν και τον υπόλοιπο σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με σύνθημα «Εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο…» η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου αναφέρει: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ανακοινώνει πως έδρα της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική χρονιά θα είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου. Είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος της Νίκης, στο γνώριμο περιβάλλον του Πανθεσσαλικού, θα κάνει κάθε αγώνα γιορτή, δίνοντας το δικό του ξεχωριστό χρώμα στις εξέδρες, προστατεύοντας -όπως πάντα άλλωστε έκανε- την περιουσία μας και προφυλάσσοντας την ομάδα μας.

Ραντεβού στο Πανθεσσαλικό.

Εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο…».

Στην ανακοίνωση των ερυθρόλευκων αναφέρεται «Συνεχίζουμε στο Πανθεσσαλικό», έδρα στην οποία αγωνίστηκε και πέρυσι ο Ολυμπιακός Βόλου. Αναλυτικά: «Συνεχίζουμε στο Πανθεσσαλικό! Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την παραμονή της ομάδας μας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το οποίο θα αποτελέσει την έδρα μας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) συνάντηση με τους υπευθύνους της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου και τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού Βόλου τελεσφόρησε, με αποτέλεσμα η ιστορική μας ομάδα, να συνεχίσει την προσπάθειά της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Καλούμε το φίλαθλο κόσμο να κατακλύσει τις κερκίδες του Σταδίου, να χειροκροτήσει τον Ολυμπιακό Βόλου, μακριά από έκτροπα. Η δύναμη της ομάδας μας ήταν και είναι πάντα ο κόσμος της.

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου