ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναχωρεί για Γαλλία ο Αλέξ. Κατράνης

αναχωρεί-για-γαλλία-ο-αλέξ-κατράνης-365728

Σήμερα Δευτέρα θα πετάξει για την Γαλλία ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Αλέξανδρος Κατράνης, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Σεντ Ετιέν.

Η ομάδα του Περιστερίου έχει συμφωνήσει με την γαλλική ομάδα, έναντι 800.000 ευρώ, με το deal να περιλαμβάνει ποσοστό μεταπώλησης (15%) και διάφορα άλλα μπόνους (ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών στο γαλλικό πρωτάθλημα και αν ο σύλλογος βγει στην Ευρώπη).

Ουσιαστικά, υπάρχουν κάποιες διαδικαστικές εκκρεμότητες για να κάνει ο διεθνής αριστερός μπακ των Περιστεριωτών το άλμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα και σε μία ιστορική ομάδα.

Οπως και να έχει όμως, σήμερα θα πέσουν οι υπογραφές και o Κατράνης, που αναδείχθηκε από την Ακαδημία της Αγίας Παρασκευής, θα ανήκει για τα επόμενα πέντε χρόνια στη Σεντ Ετιέν.

Πάντως, οι «στεφανουά» δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και στην απόκτηση κι άλλου Έλληνα. Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, η Σεντ Ετιέν αναμένεται τις επόμενες μέρες να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Στουρμ Γκρατς για την απόκτηση του Μπάμπη Λυκογιάννη. Ο 23χρονος αγωνίζεται από το 2015 στους Αυστριακούς, έχοντας γράψει 55 συμμετοχές με 4 γκολ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου