ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σέντρα της Premier League 2017-18

σέντρα-της-premier-league-2017-18-366815

Η Premier League του αγγλικού πρωταθλήματος κάνει σέντρα στις 12 Αυγούστου για τη νέα σεζόν (2017/18).

Ντέρμπι δεν υπάρχει την πρώτη αγωνιστική, αλλά το πιο σημαντικό ματς της πρεμιέρας είναι αυτό της Νιούκαστλ με την Τότεναμ, στην επιστροφή της πρώτης στην πρώτη αγγλική κατηγορία. Όπως, δηλαδή, συνέβη και τη σεζόν 2012/13.

Από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική (19/8) αρχίζουν τα σπουδαία ματς, με την Τότεναμ να υποδέχεται την Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι την Έβερτον (31 Μαρτίου τα ματς του δευτέρου γύρου). Στις 26 Αυγούστου υπάρχει το μεγάλο ματς του «Anfield» ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ, ενώ την ίδια αγωνιστική η Τσέλσι υποδέχεται την Έβερτον.

Στις 9 Σεπτέμβρη, στο Μάντσεστερ η Σίτι υποδέχεται τη Λίβερπουλ (13 Γενάρη το ματς στο «Anfield»), ενώ στις 30 του μηνός οι «πολίτες» πηγαίνουν στο Λονδίνο για το ματς με την Τσέλσι (3 Μαρτίου το ματς του δευτέρου γύρου). Ενδιάμεσα (16/9) η Τσέλσι φιλοξενεί την Άρσεναλ.

Στα μέσα Οκτώβρη (14/10) η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (10 Μαρτίου το ματς του δευτέρου γύρου), ενώ στα τέλη του μηνός (28/10) η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο αναμετράται στο «Old Trafford» με την αντίστοιχη του Μαουρίσιο Ποτσετίνο (στις 31/1 το ματς με γηπεδούχους τους «Spurs»).

Στις 4 Νοέμβρη στο Λονδίνο, η Τσέλσι φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο Μάντσεστερ η Σίτι υποδέχεται την Άρσεναλ (24 Φλεβάρη τα «ανάποδα» ματς), ενώ στις 18 του μηνός το Λονδίνο «ζει κι αναπνέει» για την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τότεναμ (10 Φλεβάρη το «ανάποδο» ματς).

Τα ντέρμπι του ενδέκατου μηνός του έτους δεν τελειώνουν, καθώς στις 25 η Λίβερπουλ αναμετράται με την Τσέλσι (5 Μάη το ματς του δευτέρου γύρου), ενώ στις 2 Δεκέμβρη η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (28 Απρίλη το ματς του δευτέρου γύρου).

Στις 9/12 υπάρχει το ντέρμπι του Λίβερπουλ, καθώς οι δύο ομάδες της πόλης θα μονομαχήσουν στο «Anfield», αλλά και του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι (7 Απρίλη τα ματς του δευτέρου γύρου). Στις 23 του μηνός και σε ρυθμούς χριστουγεννιάτικους η Άρσεναλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Από την «Boxing Day» ξεχωρίζει η μάχη των δύο Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ και Μάντσεστερ.

Την πρώτη ημέρα του νέου έτους (2018) έχουμε μπάλα και… ντέρμπι, καθώς το Λονδίνο υποδεχτεί τη νέα χρονιά με Άρσεναλ – Τσέλσι, ενώ την ίδια αγωνιστική η Έβερτον φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου