ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το διπλό στην Σκύδρα

για-το-διπλό-στην-σκύδρα-430958

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής είναι πανέτοιμη η Νίκη Βόλου η οποία την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από την ομάδα του Αετού Σκύδρας. Οι κυανόλευκοι θέλουν πως και πως τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στους νεοφώτιστους της κατηγορίας.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και για αυτό το λόγο η Νίκη Βόλου θα κυνηγήσει τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα την Κυριακή στις 4.45μ.μ. απέναντι στην ομάδα της Σκύδρας με τον Χόρχε Μπάριος και τους ποδοσφαιριστές του να έχουν στο μυαλό τους μόνο την νίκη και το πώς θα επιστρέψουν στην Νέα Ιωνία με το τρίποντο στις αποσκευές του.

Οι κυανόλευκοι αποκλείστηκαν από τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος από τον ΠΑΟ Ρουφ το περασμένο Σάββατο ωστόσο αυτό που επιθυμούν άπαντες είναι η ομάδα να αρχίσει να δείχνει το καλό της πρόσωπο αρχικά και στην συνέχεια και να κερδίσει την άνοδο στην κατηγορία.

Η Νίκη μέχρι σήμερα στα χαρτιά είναι το απόλυτο φαβορί αλλά αυτό πρέπει να αποδειχθεί και μέσα στο γήπεδο μιας και η ομάδα δεν είχε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστεί κατάλληλα ωστόσο αυτό είναι κάτι που μπορεί να ξεπεραστεί.

Με μεταγραφικές που εντυπωσίασαν αλλά και άλλες ουσίας η ομάδα της Νέας Ιωνίας φιλοδοξεί φέτος να είναι η χρονιά της και μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην τρίτη εθνική κατηγορία να επιστρέψει εκ νέου στην Βήτα ή αλλιώς Football League με τα νέα δεδομένα.

Για να γίνει βέβαια αυτό η Νίκη χρειάζεται και την βοήθεια του κόσμου της πέρα από την σκληρή δουλειά που πραγματοποιούν κάθε μέρα παίκτες και τεχνικό τιμ προκειμένου η ομάδα να φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς με τον ΠΑΟ Ρουφ η ομάδα της Νέας Ιωνίας παρουσιάστηκε ανέτοιμη από πλευράς φυσικής κατάστασης μιας και οι δυνάμεις της την πρόδωσαν στην ημίωρη παράταση και δεν μπόρεσε να ανατρέψει και το τελικό 2-3 που είχε διαμορφωθεί σε βάρος της.

Αυτό όμως ήταν κάτι που ξέρουν άπαντες μέχρι στιγμής και παραδέχθηκαν τόσο ο αρχηγός της ομάδας Άγγελος Διγκόζης όσο και ο προπονητής της Χόρχε Μπάριος αμέσως μετά στην συνέντευξη τύπου.

Οι κυανόλευκοι θα προπονηθούν τόσο σήμερα όσο και αύριο το πρωί και το Σάββατο το απόγευμα θα αναχωρήσουν για τα Γιαννιτσά. Ιδιαίτερο πρόβλημα τραυματισμού δεν υπάρχει και ο Ουρουγουανός τεχνικός υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Οι κυανόλευκοι φαίνεται να έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφές τους αλλά δεν θα έλεγαν όχι σε κάτι εξαιρετικό αν πρόεκυπτε ιδιαίτερα αν ήταν και επιθετικός.

Μοναδικός πονοκέφαλος για την τεχνική ηγεσία της Νίκης είναι η καθυστέρηση της έλευσης της μπλε κάρτας τόσο του Αργεντινού Μασίας όσο και του Παραγουανού Μαλδονάδο που δεν αποκλείεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

 

Με κόσμο στην Σκύδρα

Η Νίκη θα έχει την υποστήριξη των οργανωμένων φίλων της όμως μιας και τόσο το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης όσο και οι Blue Angels οργανώνουν τις δικές τους εκδρομές. Από την μεριά του το Blue Club ανακοινώνει: «Αδέρφια Νικιώτες, οι Νικιώτες πάντα έγραφαν την οπαδική τους ιστορία στους δρόμους και στην κερκίδα και όχι στους καναπέδες. Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε για μία ακόμη φορά ότι αξίζουμε να φοράμε την βαριά οπαδική φανέλα της Νίκης. Το ταξίδι στο όνειρο ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή στη Σκύδρα με αντίπαλο τον Αετό και οφείλουμε όλοι να είμαστε εκεί για να ζεστάνουμε με τη φωνή μας, τις καρδιές των παικτών μας και για να τραγουδήσουμε για το μεγαλείο της Νικάρας μας. Σε αυτό το καθήκον απέναντι στην ιστορία μας, θέλουμε όλο τον υπερήφανο Νικιώτικο λαό κοντά μας. Το Blue Club "Π. Ντοκούζης" καλεί όλα τα αδέρφια να συμμετέχουν στην εκδρομή μας και να ενώσουν μαζί μας την φωνή και την καρδιά τους. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ, ΠΑΝΤΑ, ΠΑΝΤΟΥ…Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συνδέσμου Μαιάνδρου 18 στο γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς" από 6-11 το βράδυ έως σήμερα Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010». Όσον αφορά τους Blue Angels αναφέρουν: «Εκδρομή στη Σκύδρα με τη Νικάρα κα τους Γαλάζιους Αγγέλους. Δηλώσεις και συμμετοχές για την εκδρομή στη Σκύδρα καθημερινά από της 18:00 το απόγευμα μέχρι σήμερα στα γραφεία του συνδέσμου Αναπαύσεως 24 στη Νέα Ιωνία. Τιμή εκδρομής 12 ευρώ. Νικάρα γερά με τσαμπουκά».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου