ΣΤΙΒΟΣ

Αναγνωστοπούλου: «Σκέφτομαι το Λονδίνο»

αναγνωστοπούλου-σκέφτομαι-το-λονδί-381713

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου βρήκε στην Καβάλα, στο τελευταίο Γκραν Πρι της σεζόν, τη βολή που έψαχνε από την αρχή της σεζόν. Η Βολιώτισσα αθλήτρια κατάφερε να γίνει το πρόσωπο των αγώνων χάρη στο εντυπωσιακό 61,53 μ. που πέτυχε στη δισκοβολία, και εκτός από νέο ατομικό της ρεκόρ είναι και όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνο, με την ίδια να δηλώνει: «Ήθελα να κάνω το όριο για το Λονδίνο. Δεν μου έφτανε να πάω με την κατάταξη. Στην Καβάλα βγήκε αυτό που κυνηγούσα εδώ και καιρό. Αν και δεν ήμουν καλά στη διάρκεια της ημέρας, όταν ήρθε η ώρα του αγώνα ένιωθα πολύ καλά. Έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ο αγώνας έγινε αργά, οπότε δεν είχε πολύ ζέστη», είπε αρχικά η αθλήτρια της Βάσως Παναγιωτοπούλου και συμπλήρωσε:

«Τώρα πια σκέφτομαι το Λονδίνο, θέλω να πάω και να ευχαριστηθώ τον αγώνα μου. Τις Ευρωπαίες τις ξέρω, αν ρίξω αυτά τα μέτρα ίσως και λίγο παραπάνω τότε νομίζω θα βρεθώ στις 12 καλύτερες δισκοβόλους του κόσμου. Θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για εμένα».

Η Αναγνωστοπούλου αναφέρθηκε και στην εμπειρία της συμμετοχής στο Γκραν Πρι της Καβάλας, το οποίο εξελίχθηκε ως ένας από τους καλύτερους αγώνες της σεζόν χάρη και στη συμβολή του δήμου, αλλά και όλων των ανθρώπων της πόλης που ασχολούνται με τον αθλητισμό. «Ήταν από τους καλύτερους αγώνες που έχω πάρει μέρος. Οι άνθρωποι της οργανωτικής επιτροπής και του δήμου ήταν εξαιρετικοί στη φιλοξενία, αλλά και στον τρόπο που μας αντιμετώπισαν τις ημέρες που ήμασταν εκεί, προκειμένου να γίνει η δουλειά μας. Εξαιρετικοί ήταν και οι υπάλληλοι στο στάδιο. Μάλιστα να πω πως η Καβάλα, εκτός από ένα μεγάλο ρεκόρ, μου…χάρισε και δύο δίσκους! Οι διοργανωτές μου είπαν πως αν κάνω ρεκόρ θα τους πάρω, κι έτσι έγινε», είπε η Αναγνωστοπούλου και συμπλήρωσε: «Να ευχαριστήσουμε και τον Σάββα Νικολαΐδη, αλλά και όλους όσοι δούλεψαν για αυτόν τον αγώνα, προκειμένου να γίνει με τόση επιτυχία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου