ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην τελική ευθεία για τερματοφύλακα

στην-τελική-ευθεία-για-τερματοφύλακα-483222

Τα κενά που φάνηκαν στο ματς του Κυπέλλου, όπου η ομάδα αποκλείστηκε με 2-3 στην παράταση από τον ΠΑΟ Ρουφ, έτρεξαν να καλύψουν οι άνθρωποι της Νίκης. Ετσι ένας τερματοφύλακας θα αποκτηθεί σίγουρα, ενώ αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό, θα προστεθεί και ένας χαφ στην «μηχανή» του κυανόλευκου συγκροτήματος.

Για τη θέση του τερματοφύλακα ο 27χρονος Γκιουβερνιγκίν Κόσογλου που αγωνιζόταν πέρυσι στην Αναγέννηση Επανωμής, αποτελώντας τον βασικό της τερματοφύλακα, φαίνεται πώς είναι ο πρώτος στόχος. Ο Κόσογλου κατέγραψε 26 συμμετοχές την περασμένη περίοδο, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης με την φανέλα της Λαμίας σε 12 ματς και με την ΠΑΕ Θράκη σε πέντε. Ο ποδοσφαιριστής πήρε μέρος χθες στην προπόνηση της ομάδας, ώστε να τον κρίνει ο Χόρχε Μπάριος.

Από κει και πέρα χάλασε η μεταγραφή του 24χρονου Τσέχου χαφ Πάβελ Μάλχαρενκ. Ο Μάλχαρενκ προορίζονταν για να αποτελέσει τον τέταρτο κοινοτικό, μετά τους Μαλντονάδο, Ντάνισιτς και Μασίας, αλλά τελικά δεν θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη Νέα Ιωνία, καθώς –σύμφωνα με τους ανθρώπους της Νίκης- είχε μείνει ελεύθερος πρόσφατα και δεν μπορεί να τον εντάξει στο δυναμικό της η κυανόλευκη ομάδα. Να θυμίσουμε ότι από τους κοινοτικούς που έχει η Νίκη στο ρόστερ της μόνο ο Ντάνισιτς αγωνίστηκε στο ματς του Κυπέλλου, αφού δεν έφτασαν οι μπλε κάρτες του Παραγουανού και του Αργεντίνου.

Τις επόμενες ημέρες ίσως να προκύψει κάποιο όνομα για τον ανασταλτικό μέσο, ωστόσο μόνο αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό φαίνεται πως θα αποκτηθεί, ενώ στασιμότητα υπάρχει στην περίπτωση του Καρακατσάνη που δεν φαίνεται να προχωρά.

Εναλλακτικές λύσεις

Αν τελικά η περίπτωση του Κόσογλου δεν προχωρήσει, στη λίστα του Στράτου Γιδόπουλου και των συνεργατών του υπάρχουν ακόμα δυο ονόματα. Συγκεκριμένα των Στογιάννη και Πουλάκη. Ο Ηλίας Στογιάννης αποτελεί έναν πολύ έμπειρο γκολκίπερ. Είναι 34 ετών έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή και στην Α’ Εθνική 27 φορές, ενώ επίσης πέρασε από Ιωνικό, Θρασύβουλο, Αγροτικό Αστέρα, Δόξα Κατωκοπιάς, Αχαρναϊκό, Ομόνοια, Παναιτωλικό και Ρόδο. Η τρίτη λύση, ο Βαγγέλης Πουλάκης, την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια της Γ’ Εθνικής με τον Βισαλτιακό.

Φιλικό αύριο

Φιλικό με την Αθλητική Ενωση Διμηνίου θα παίξει αύριο η Νίκη στο Διμήνι. Ο Χόρχε Μπάριος θα δώσει χρόνο συμμετοχής και στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο ματς του Κυπέλλου. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει πιθανότατα στις 6 μ.μ., αλλά η ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί σήμερα.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Στη διάθεση των φίλων της Νίκης Βόλου βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Η τιμή τους ξεκινά από τα 100 ευρώ, ενώ διατίθενται επίσης διαρκείας των 150, 200 και 250 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται μέσω της ΠΑΕ και του BLUE STARS 95,3 ενώ για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 24210-66128, 24210-66128 και 6979492113.

Κάλεσμα για την εκδρομή στη Σκύδρα

Από το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Αδέρφια Νικιώτες, οι Νικιώτες πάντα έγραφαν την οπαδική τους ιστορία στους δρόμους και στην κερκίδα και όχι στους καναπέδες. Ηρθε η ώρα να αποδείξουμε για μία ακόμη φορά οτι αξίζουμε να φοράμε την βαριά οπαδική φανέλα της Νίκης.

Το ταξίδι στο όνειρο ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή στη Σκύδρα με αντίπαλο τον Αετό και οφείλουμε όλοι να είμαστε εκεί για να ζεστάνουμε με τη φωνή μας, τις καρδιές των παικτών μας και για να τραγουδήσουμε για το μεγαλείο της Νικάρας μας.

Σε αυτό το καθήκον απέναντι στην ιστορία μας, θέλουμε όλο του υπερήφανο Νικιώτικο λαό κοντά μας. Το Blue Club «Π. Ντοκούζης» καλεί όλα τα αδέρφια να συμμετέχουν στην εκδρομή μας και να ενώσουν μαζί μας την φωνή και την καρδιά τους. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ, ΠΑΝΤΑ, ΠΑΝΤΟΥ…

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συνδέσμου Μαιάνδρου 18 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» απο 6-11 το βράδυ έως την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010.

Εν τω μεταξύ μετά απο τις εκλογές της 5ης Σεπτεμβρίου το νέο Δ.Σ. του συνδέσμου έχει συγκροτηθεί ως εξής: Πρόεδρος & Υπεύθυνος Συνδέσμου Μιχαλόπουλος Δημήτριος, Αντιπρόεδρος Ντοκούζης Γρηγόριος, Ταμίας Κανούτας Κων/νος, Γ. Γραμματέας & Εκπρόσωπος Τύπου Ζεμπίλας Ευάγγελος, Μέλος & Εφορος Εκδρομών Αλεξίου Αλέξανδρος, Μέλος Τάτσης Χρυσόστομος, Μέλος Τσικλάνης Ευάγγελος.

Ανακοίνωση των Blue Angels

Εκδρομή διοργανώνουν και οι Blue Angels. Συγκεκριμένα: «Εκδρομή στη Σκύδρα με τη Νικάρα κα τους Γαλάζιους Αγγέλους. Δηλώσεις και συμμετοχές για την εκδρομή στη Σκύδρα καθημερινά από της 18:00 το απόγευμα μέχρι την Παρασκευή 10/9/10 στα γραφεία του συνδέσμου Αναπαύσεως 24 στη Νέα Ιωνία. Τιμή εκδρομής 12 ευρώ. Νικάρα γερά με τσαμπουκά».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου