ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με περισσότερες λύσεις για τη συνέχεια

με-περισσότερες-λύσεις-για-τη-συνέχει-482323

Με περισσότερες λύσεις ο Ολυμπιακός ξεκίνησε να σκέφτεται τη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα… και με το ζητούμενο να είναι η δεύτερη νίκη την Κυριακή 12 του Σεπτέμβρη, ώστε να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία η ήδη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη.

Στο Κυριακάτικο ματς με τον Εργοτέλη στο Βόλο μοναδικό ζητούμενο για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι η συνέχεια επιτυχιών και ο Σάκης Τσιώλης φαίνεται να ποντάρει σε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, κατι που είδε και στο τελευταίο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, που το χαρακτήρισε γεύση Σούπερ Λίγκας.

Το κυριακάτικο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό είναι πάντως το πρώτο επίσημο για τη Σούπερ Λίγκα στο Βόλο και αναμένεται και μεγάλη προσέλευση κόσμου , με τον προπονητή του Ολυμπιακού να θέλει πιο έτοιμη την ομάδα και να μην μένει στο ότι ο αντίπαλος προέρχεται από ήττα…

Ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα κέρδισε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, ενώ ο Εργοτέλης έχασε στην έδρα του από τον Αστέρα Τρίπολης και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού “ψάχνει” την ευκαιρία να ρεφάρει… και έτσι οι ερυθρόλευκοι, θέλοντας να παραμείνει ο ενθουσιασμός από τη νίκη της πρεμιέρας, τώρα στοχεύουν και στην πρώτη νίκη έδρας…

Από πλευράς ετοιμότητας ο Σάκης Τσιώλης είδε και τον Αργεντινό μέσο Πάολο Φραντζιπάνε και το Σλοβάκο αμυντικό Πέτερ Ντολεζάι να αγωνίζονται το Σάββατο σε δεύτερο συνεχόμενο φιλικό, παίρνοντας μάλιστα γεύση από αντίπαλο Σούπερ Λίγκας και ίσως αποτελέσουν νέες εναλλακτικές λύσεις, ενώ το πρόβλημα με το κτύπημα του Ψυχογιού στην ωμοπλάτη δεν είναι κάτι που προκαλεί ανησυχία…

Ανακοίνωση της ΠΑΕ

H ΠAE Oλυμπιακός Bόλου για τα μεμονωμένα επεισόδια εκτός γηπέδου εξέδωσε ανακοίνωση, ρίχνοντας ευθύνες και στην αστυνομία, στην οποία ανέφερε: «Καταγγέλλουμε τα θλιβερά επεισόδια που διαδραματίστηκαν μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα Oλυμπιακός Bόλου-Aστέρας Tρίπολης, συγκεκριμένα στην οδό Aναπαύσεως.

H αστυνομία, αν και γνώριζε, ήταν και πάλι απούσα. H ΠAE Ολυμπιακός Βολου θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους ανεπίτρεπτα γεγονότα από μία χούφτα αλήτες και θα χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα, ώστε αυτοί οι αλήτες να σταματήσουν να αμαυρώνουν την πόλη».

H λειτουργία της μπουτίκ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βολου ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας της μπουτίκ "Fans Store" από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος Super League με τον Εργοτέλη. H μπουτίκ βρίσκεται απέναντι από το εκδοτήριο της πρώτης πεζογέφυρας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου