ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήρε Κωστούλα στο μπάσκετ

πήρε-κωστούλα-στο-μπάσκετ-383888

Συνεχίζεται η ενίσχυση του γυναικείου τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου, ανακοινώνοντας την προσθήκη – επιστροφή και της Ευαγγελίας Κωστούλας στα κυανόλευκα. Σε ανακοίνωση του συλλόγου σημειώνεται: «Στη Νίκη Βόλου θα αγωνιστεί τη φετινή αγωνιστική χρονιά, η 24χρονη Ευαγγελία Κωστούλα. Η Ευαγγελία, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Πρώτη της ομάδα η ΑΠΣ Αρτεμις. Αγωνίστηκε στη συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου μέχρι 17 ετών και σπούδασε στα Τρίκαλα. Έπαιξε στη Νίκη Βόλου τη χρονιά που η ομάδα ανέβηκε στην Α2 και στη συνέχεια αγωνίστηκε για μια χρονιά στον Αγ. Νικόλαο Παλλήνης στην Αθήνα και την περασμένη αγωνιστική χρονιά στον ομάδα ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ Κω, όπου ανέβηκε στην Α2 κατηγορία.

Παίζει στη θέση 2 και Playmaker”.

«Σε θέλουμε δίπλα μας»

Με ανακοίνωση της η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για στήριξη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικότερα:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, τους φίλους του μπάσκετ και τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας πως ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2017-2018.

Η χρονιά που έρχεται ξαναβρίσκει την ομάδα μας σε Εθνική Κατηγορία, ένας στόχος που επετεύχθη μέσα από πολλή προσπάθεια αλλά και την στήριξη των φίλων του μπάσκετ και των φιλάθλων της ομάδας μας.

Η αγορά μιας κάρτας διαρκείας πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στην ομάδα μας, δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο να παρακολουθήσει τους 13 εντός έδρας αγώνες της Νίκης Βόλου στην Γ’ Εθνική με πολύ μικρό κόστος.

Η τιμή της κάρτας διαρκείας (κατηγορία Silver) ορίζεται στα 30 ευρώ και ισχύει για όλους τους αγώνες έδρας της ομάδας μας (επίσημοι και φιλικοί). Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός καρτών διαρκείας (κατηγορίας Gold) με κόστος 50 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα διαθέτουν δικό τους αριθμημένο κάθισμα στην πρώτη σειρά της κεντρικής κερκίδας, καθώς και άλλα «προνόμια» στην διάρκεια της χρονιάς.
Μπορείτε να προμηθεύεστε τις κάρτες από τα μέλη της Δ.Ε. και να κάνετε την προεγγραφή σας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου (Μαιάνδρου, γήπεδο Παντελής Μαγουλάς).

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:
6947688550 Τσιντσίνης Μιχάλης
6970359469 Τσιόλκας Δημήτρης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου