ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέχεια με Χατζησταμάτη για τον Ρήγα Φεραίο

συνέχεια-με-χατζησταμάτη-για-τον-ρήγα-383920

Την πρώτη του προσθήκη στη θερινή μεταγραφική περίοδο ανακοίνωσε ο Ρήγας Φεραίος «επενδύοντας» στον 20χρονο μέσο Αποστόλη Χατζησταμάτη και έτσι έφθασε πλέον να αριθμεί 12 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του, έχοντας σηκώσει μανίκια από την περασμένη Δευτέρα.

Ρεπορτάζ: ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μία εβδομάδα μετά οι Βελεστινιώτες έχουν αρχίσει να δείχνουν τα πρώτα δείγματα γραφής, ανακοινώνοντας χθες και τον νεαρό ποδοσφαιριστής από τη Νέα Ιωνία, ο οποίος αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τόσο ως κεντρικός μέσος (οχτάρι) όσο και ως αμυντικός χαφ.

Ξεκίνησε από την Κ-20 της Νίκης Βόλου, ενώ έχει περάσει και από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου και την ΑΕ Διμηνίου, με την οποία στο περσινό πρωτάθλημα ήταν βασικό στέλεχός της, αλλά μετά τη διάλυση της ομάδας εντάχθηκε στο δεύτερο μισό στη Νίκη Βόλου, χωρίς, ωστόσο να καταγράψει συμμετοχή.

Ο ελπιδοφόρος παίκτης συναντήθηκε και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο παρόντων του προέδρου του συλλόγου, Γιάννη Μπαλαμώτη και Παναγιώτη Βασιλειάδη εκ των γενικών αρχηγών, στα γραφεία της ομάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Χατζησταμάτης αποτελεί το δωδέκατο μέλος του φετινού ρόστερ που δημιουργείται για τους κυανόλευκους, καθώς έχει προηγηθεί η επίτευξη παραμονής 11 ποδοσφαιριστών (Σπαθής – Αλεξίου ως παίκτες προπονητές, Γκάγκας, Γεωργατζής, Τζοβάρας, Μπόρας, Τσελεπής, Καναβός, Μπακάλης, Τσουμπέκος, Ράπτης), ενώ οι επαφές για ανανεώσεις και νέες μεταγραφές συνεχίζονται…

Στις πρώτες του δηλώσεις, το νέο απόκτημα του Ρήγα Φεραίου, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε αυτό το σύλλογο. Είναι αρκετά σημαντικό ότι βρίσκομαι σε μία ομάδα που τα προηγούμενα χρόνια συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Επίσης, μου αρέσει το γεγονός ότι συνάντησα νέους ανθρώπους. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την επίτευξη των στόχων. Πάνω από όλα να έχουμε υγεία και μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Μετά τις ανανεώσεις τους με την ομάδα του Ρήγα Φεραίου, οι ποδοσφαιριστές μίλησαν για τη νέα χρονιά. Αναλυτικά:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΑΘΗΣ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στο Ρήγα σε μία κρίσιμη χρονική καμπή, όσον αφορά την ύπαρξη και συμμετοχή του συλλόγου στη Γ’ Εθνική. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, έτσι ώστε η ιστορική ομάδα να παραμείνει στη Γ’ Εθνική».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ: «Ητανε μία υποχρέωση προς το σύλλογο να μείνουμε, να τον στηρίξουμε και να τον βοηθήσουμε σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, η οποία εν τέλει πέρασε! Ειδικά για εμάς τους Βελεστινιώτες. Ακόμα μία χρονιά από διπλή θέση για μένα ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες και στο τέλος νομίζω ότι όλοι θα μείνουμε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για την πορεία της ομάδας».

ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΑΓΚΑΣ: «Καταλυτικό ρόλο στο να παραμείνω στο σύλλογο έπαιξε το ότι οι ίδιοι οι συμπαίκτες μου ξεκίνησαν τη διαδικασία ανασυγκρότησης της ομάδας, γεγονός που με συγκίνησε και φυσικά δεν θα μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο μιας και το παρεΐστικο κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε εμάς τους ποδοσφαιριστές αλλά και στην “πιάτσα” του Βελεστίνου, είναι αυτό που διαφοροποιεί το Ρήγα από τα υπόλοιπα σωματεία. Είμαι περήφανος λοιπόν που θα φοράω και φέτος τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας και υπόσχομαι να δώσω το “100%”. Γιατί όπως προανέφερα, φέτος έχω έναν λόγο παραπάνω!».

ΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ: «Καταρχήν μου άρεσε πολύ το καινοτόμο πλάνο που μου παρουσίασε η διοίκηση, αλλά και τα δύο παιδιά, ο Χρήστος και ο Γιώργος. Ήθελα από πριν να μείνω και να βοηθήσω το σύλλογο, γιατί έχω δεθεί και με την ομάδα και με τα παιδιά ύστερα από τόσο καιρό. Το μόνο που ήθελα να προσθέσω, είναι ότι χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου όσο ποτέ άλλοτε και για το μόνο που μπορώ να δεσμευτώ είναι ότι όλοι μας θα δώσουμε το “200%” για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όπως αναμένεται να είναι φέτος».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΖΟΒΑΡΑΣ: «Επειδή άκουγα τις τελευταίες μέρες ότι ο Ρήγας δεν έχει διοίκηση, δεν θα έχει παίκτες, δεν θα έχει προπονητές και ότι θα πέσει, νομίζω η καλύτερη δήλωση είναι να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο τι έχει τελικά ο Ρήγας. Και θα το πετύχουμε, είμαι σίγουρος. Θέλω να ευχαριστήσω τη νέα διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή χρονιά στο νέο προπονητικό δίδυμο και μία σεζόν με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς για τους συμπαίκτες μου!».

ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΡΑΣ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που λύθηκε το διοικητικό πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί τον τελευταίο μήνα στον Ρήγα Φεραίο και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα! Εμείς οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά μας θα στηρίξουμε αυτή τη νέα προσπάθεια και κυρίως τους συμπαίκτες μας που έχουν έναν έξτρα ρόλο στην ομάδα γιατί πάνω από όλα είμαστε οικογένεια και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της!».

ΤΑΣΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Εύχομαι μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς! Καλή επιτυχία στο τεχνικό επιτελείο και τη νέα διοίκηση».

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΑΒΟΣ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου. Όλοι γνωρίζουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο έργο φέτος και θα δώσω το “100%” των δυνατοτήτων μου να βοηθήσω αυτήν την προσπάθεια. Είμαι βέβαιος πως με υπομονή, δουλειά και κατανόηση η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της και ο Ρήγας θα βρίσκεται εκεί που του αξίζει».

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ: «Σε μία κρίσιμη περίοδο για την ομάδα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι τα παιδιά που αναλάβανε στο προπονητικό τιμ, αλλά και τη νέα διοίκηση που θα μας στηρίζει στη νέα προσπάθεια. Ο Ρήγας, για όλους μας, δεν είναι απλά μια ομάδα».

ΧΑΡΗΣ ΡΑΠΤΗΣ: «Προμηνύεται μία δύσκολη χρονιά φέτος. Θα δώσω το “100%” της δύναμής μου για να πετύχει η ομάδα το στόχο της παραμονής. Και πιστεύω, με κάτω το κεφάλι και με πολλή δουλειά, θα τον πετύχουμε».

Στις 31 Ιουλίου η «πρώτη»

Το απόγευμα της επόμενης Δευτέρας, 31 Ιουλίου και από το Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου θα γίνει η έναρξη της προετοιμασίας για τους κυανόλευκους, οι οποίοι έχουν συγκροτήσει και Επιτροπή Μεταγραφών που θα τρέξει τις επαφές με ποδοσφαιριστές, είτε προς παραμονή είτε προς απόκτηση. Αναλυτικά η σύσταση της επιτροπής και τα τηλέφωνα επικοινωνίας για κάθε ενδιαφερόμενο: Ντόντου Δήμητρα 6978943043, Χατζής Γιώργος 6974144187, Σταμούλης Γιώργος 6983527095, Βασιλειάδης Παναγιώτης, Μπαλαμώτης Γιάννης.

Φιλικό με Εθνικό

Ενα από τα πρώτα του φιλικά παιχνίδια έκλεισε ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 18.00 θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του Βελεστίνου την ομάδα του Εθνικού Πειραιώς, η οποία εκείνο το διάστημα θα πραγματοποιεί την προετοιμασία της στο Πήλιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου