ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν τα παρατά για Τζιώρα η Νίκη Βόλου

δεν-τα-παρατά-για-τζιώρα-η-νίκη-βόλου-383962

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα Δευτέρα η Νίκη Βόλου, προχωρώντας σε νέες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι από την ερχόμενη περίοδο θα φορούν τα κυανόλευκα και την επόμενη Δευτέρα θα βρίσκονται στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Τελευταία προσθήκη αυτή του Γιώργου Ιορδανίδη, με τον πρώην μέσο της Πύδνας Κύτρους να επιστρέφει επίσημα σε γνώριμα λημέρια από το περασμένο Σάββατο, στην προσπάθεια να ανέβει ακόμη περισσότερο το επίπεδο του ρόστερ.

Η προσθήκη του Ιορδανίδη ήρθε να προκαλέσει αίσθηση στους φιλάθλους της ομάδας, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του πεπειραμένου μέσου την προσήλωση που έδειξε πριν από ενάμισι χρόνο, όταν είχε ντυθεί και πάλι στα κυανόλευκα της Νίκης.

Βέβαια δεν θα είναι η μόνη, με τη Δ.Ε. να θέλει να ζεστάνει ακόμη περισσότερο το κοινό της και για το λόγο αυτό αυξάνει το πρέσινγκ προς τον Χρήστο Τζιώρα. Ο αγαπημένος επιθετικός της περιόδου 2013-14, ο οποίος παρέμεινε στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν, όταν η Νίκη συμμετείχε αλλά αποσύρθηκε από την Super League, παραμένει ελεύθερος και η Δ.Ε. θέλει να τον ντύσει εκ νέου στα κυανόλευκα, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να δημιουργηθούν ακόμη περισσότερες προϋποθέσεις.

Με συλλογικό πνεύμα προχωρούν

τα τμήματα της Ερασιτεχνικής Νίκης

Διοικητικό Συμβούλιο συγκάλεσε η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό με τη συμμετοχή όλων των Διοικουσών Επιτροπών των τμημάτων την περασμένη Πέμπτη και σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται:

«Με συλλογικό πνεύμα προχωρά μπροστά η Νίκη Βόλου, έχοντας δίπλα της σε αυτή την προσπάθεια τα μέλη των Διοικουσών Επιτροπών και τους προπονητές των τμημάτων.

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο με τη συμμετοχή μελών Δ.Ε. και προπονητών όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέργιος Φάτσης, τόνισε ότι θα αποτελέσει θεσμό στο τέλος κάθε αγωνιστικής χρονιάς να πραγματοποιείται μία τέτοια συνάντηση για τον αγωνιστικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ανακοίνωσε ότι η Νίκη Βόλου απέκτησε ειδική αθλητική αναγνώριση με βεβαίωση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για όλα πλέον τα τμήματα του Συλλόγου, ενώ όσον αφορά στο ρόλο των Διοικουσών Επιτροπών σημείωσε ότι ορίζει το καταστατικό του συλλόγου τον τρόπο λειτουργίας τους.

Επίσης, έκανε γνωστό ότι από τη νέα αγωνιστική χρονιά η Νίκη θα προμηθευτεί λογισμικό (software), το οποίο θα εγκατασταθεί στα γραφεία του Ερασιτέχνη με δυνατότητα παράλληλης λειτουργίας και από τρία επιπλέον κομβικά σημεία, στο Κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την καλύτερη οργάνωση της Ερασιτεχνικής και των τμημάτων.

Αναφέρθηκε στο συλλογικό πνεύμα που επικρατεί στη Νίκη και έκανε ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση του ερασιτέχνη. Τόνισε τις προσπάθειες της Διοίκησης υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα σε αυτή την προσπάθεια οικονομικής ενδυνάμωσης του Συλλόγου να συμβάλλουν όλοι. Όπως δήλωσε: «Η Νίκη Βόλου έχει τη δυναμική να είναι αυτάρκης οικονομικά».

Στη συνάντηση το λόγο πήραν μέλη των Δ.Ε., αλλά και προπονητές καταθέτοντας ο καθένας διάφορες προτάσεις. Υπογραμμίστηκε η ανάγκη τόνωσης του συλλογικού πνεύματος, ενώ συμφωνήθηκε να συσταθεί Συντονιστική Επιτροπή Προπονητών, η οποία θα επιβλέπεται από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη και όποτε κρίνεται αναγκαίο θα εισηγείται για διάφορα θέματα. Οι προτάσεις που κατατέθηκαν, καταγράφηκαν και θα αξιολογηθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου