ΤΟΠΙΚΟ

Ο Μιχάλης Ριζόπουλος προπονητής στον Αστέρα Ριζομύλου

ο-μιχάλης-ριζόπουλος-προπονητής-στον-385943

Ο Αστέρας Ριζομύλου επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ μετά από δύο χρόνια. Έχει συσταθεί ένα δυνατό διοικητικό συμβούλιο, με επικεφαλής τον πρόεδρο Παντελή Λουφόπουλο και ανακοίνωσε την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Μιχάλη Ριζόπουλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Αστέρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Ριζόπουλο για τη θέση του προπονητή. Στην προηγούμενη θητεία του στον πάγκο του Αστέρα είχε πετύχει την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ. Έχει πετύχει επίσης, ως προπονητής και την άνοδο με την ομάδα του Σωτηρίου Λάρισας στην Α’ ΕΠΣΛ. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη».

Λουφόπουλος και Σεσκλιώτης οι πρώτοι

Στις πρώτες προσθήκες ποδοσφαιριστών προχώρησε η ομάδα του Αστέρα Ριζομύλου, η οποία από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο επιστρέφει στις τάξεις του τοπικού ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα ποδοσφαιριστές του Αστέρα θα είναι οι Δημήτρης Λουφόπουλος και Τίμος Σεσκλιώτης. Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:

«Οι πρώτες προσθήκες στο ρόστερ του Αστέρα είναι δύο ποδοσφαιριστές με μεγάλη και συνεχή παρουσία στα γήπεδα, βασικοί συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΘ και της εξαιρετικής τελευταίας χρονιάς της ομάδας στην Α’ ΕΠΣΘ. Είναι οι Λουφόπουλος Δημήτριος (αμυντικός 29 ετών) και ο Σεσκλιώτης Τίμος (αμυντικός 25 ετών).

Η διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ ανακοινώνει τη συμφωνία με τους δύο Ριζομυλιώτες ποδοσφαιριστές. Ο Λουφόπουλος θα φορέσει τη φανέλα του Αστέρα για 10η χρονιά. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου στον Ορέστη Ορεστιάδας και τα προηγούμενα δύο χρόνια στον Διαγόρα Στεφανοβικείου. Ο Σεσκλιώτης θα φορέσει τη φανέλα του Αστέρα για 9η χρονιά. Τα προηγούμενα 2 χρόνια αγωνίστηκε στη Δόξα Αρμενίου στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ Λάρισας. Καλωσορίζουμε τους δύο ποδοσφαιριστές και συνεχίζουμε την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ, για να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο αντάξιο της ιστορίας και της δυναμικής της ομάδας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου