ΤΟΠΙΚΟ

Παίζει δυνατά… μεταγραφικά η Σκιάθος

παίζει-δυνατά-μεταγραφικά-η-σκιάθος-386374

Ιδιαίτερα δραστήρια στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με σκοπό την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ κινείται η Σκιάθος. Η ομάδα του Νίκου Τσιαντάκη επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 19χρονό αμυντικό χαφ Βασίλη Ζαρίφη, τον αριστερό μπακ Νίκο Φιλιππούπολη και τον πολύπειρο σέντερ φορ με θητεία στην Γ’ Εθνική Ζήση Μαλάκο. Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας αποτελεί ο σέντερ φορ Εριόν Χισάι υποσχόμενος να πετύχει πολλά τέρματα για λογαριασμό των Νησιωτών. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του ΑΟ Σκιάθου:

Για τον Εριόν Χισάι: «Καλωσορίζουμε και τον Erjon Hysaj έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες του Α.Ο Σκοπέλου. Από σήμερα θεωρείται και επίσημα παίκτης του Α.Ο Σκιάθου.
Έχει χαρίσει στην Σκόπελο για πολλά χρόνια επιτυχίες και αναμνήσεις από καταπληκτικά παιχνίδια αποδεικνύοντας το πάθος του και την αγάπη του για μπάλα. Είμαστε σίγουροι για την καλή φετινή του πορεία και ο πρόεδρος εκ μέρους του Δ.Σ τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια του Α.Ο Σκιάθου!Του ευχόμαστε υγεία ,επιτυχία και πολλές νίκες μαζί μας! Καλώς ήρθες Ορέστη».

Για τον Βασίλη Ζαρίφη: «Άλλη μια επιτυχημένη μεταγραφή ολοκληρώθηκε και μας έκανε υπερήφανους! Κοντά μας στον Α.Ο Σκιάθου θα είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο που αγωνίζεται ως μικρός ο Βασίλης ο Ζαρίφης! Απίστευτα καλός ως αμυντικό χαφ και με μεγάλο αίσθημα επαγγελματισμού ως ποδοσφαιριστής. Αποτελούσε προτεραιότητα και επιλογή και τελικά τα καταφέραμε χάρη στην διαμεσολάβηση φίλων και γνωστών. Το μικρό της ηλικίας του δεν τον εμπόδισε να κάνει την σωστή επιλογή και του ευχόμαστε καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του Α.Ο. Ο πρόεδρος εκ μέρους του Δ.Σ τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε δύναμη και υγεία για την νέα σεζόν. Βασίλη καλώς ήρθες».

Για τον Νίκο Φιλιππούλη: «Από σήμερα και ο Νίκος Φιλιππούλης ανήκει στην μεγάλη οικογένεια του Α.Ό Σκιάθου! Θεωρούμε ότι είναι μια πολύ ουσιαστική μεταγραφή μιας και παίζει ως αριστερό back με πολύ μεγάλη επιτυχία για πολλά χρόνια. Ό συγκεκριμένος αθλητής είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με εξειδίκευση στην προπονητική ποδοσφαίρου.

Η διοίκηση του Α.Ο ολοκλήρωσε χθες όλες τις συνομιλίες και από σήμερα θεωρείται και επίσημα παίκτης της ομάδας μας. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος τον υποδέχτηκαν και του ευχήθηκαν να είναι πάντα καλά και μαζί να προχωρήσουμε για τον νέο μεγάλο μας στόχο!: Καλώς ήρθες Νίκο!. Ομάδες που διακρίθηκε ο αθλητής είναι οι εξής: Mελισσοχώρι, Πλατύκαμπος, Πυργετός , Εθνικός Πυλαίας, Δήμητρα Γιάννουλης, ΑΟ Σελλάνων, Αχιλλέας Φαρσάλων, Δωτιέα Αγιάς».

Για τον Ζήση Μαλάκο: «Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή. Ο Ζήσης Μαλάκος από σήμερα ανήκει στο δυναμικό του Α.Ο Σκιάθου. Παίκτης με ιδιαίτερη αξία αφού η εμπειρία του είναι ανυπολόγιστη. Έχει περάσει από ομάδες όπως, Δωτιέας Αγιάς, Αχιλλέας Φαρσάλων, Ρήγας Φεραίου, Μαχητής Τερψιθέας, Κίσσαβος Συκουρίου, Αετός Αμυγδαλέας, Δόξα Αργυροπουλίου, Φαρκαδώνα, Ακαδημία Πλαταμώνα ομάδες της Γ Εθνικής και παλαιότερα της Δ’. Έχει υπάρξει πρωταθλητής, κυπελλούχος και κυπελλούχος super cup! Μετά από συνομιλίες εδώ και καιρό με τον πρόεδρο (Γιώργο Μιτζέλο) και τον αντιπρόεδρο (Μάριο Τσιτσώνη) ήρθε η θετική απάντηση του παίκτη που μας κάνει όλους υπερήφανους και ευτυχισμένους. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και πάντα υγεία και επιτυχίες και τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Α.Ο Σκιάθου».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου