ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανανέωσε και με Ράπτη ο Ρήγας Φεραίος

ανανέωσε-και-με-ράπτη-ο-ρήγας-φεραίος-386638

Ακόμη έναν παίκτη κράτησε από τον περσινό ρόστερ ο Ρήγας Φεραίος, που ήρθε σε συμφωνία για την παραμονή του Χαράλαμπου Ράπτη. Ο 21χρονος στόπερ και δεξιός μπακ κατέγραψε 6 συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα, τις τρεις ως βασικός με Πιερικό, Ολυμπιακό Βόλου και Μαύρους Αετούς, αγωνίστηκε στο β΄ ημίχρονο στην Αμβρακία, ενώ μέχρι την 25η αγωνιστική είχε δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές: ως αλλαγή στη Λευκάδα και στην Κέρκυρα, όπου ο Ρήγας είχε κερδίσει με 0-2 . Επίσης έπαιξε 90’ και στο ματς κυπέλλου στην Ιστιαία. Πριν από τον Ρήγα έχει αγωνιστεί με τον Σαρακηνό, τη Σκιάθο, την Κ20 του Ολυμπιακού Β. και την Κ20 της Νίκης Βόλου.

Ο νεαρός παίκτης από τη Νέα Ιωνία έκανε την ακόλουθη δήλωση στον Ταχυδρόμο: «Προμηνύεται μία δύσκολη χρονιά φέτος. Θα δώσω το “100%” της δύναμής μου για να πετύχει η ομάδα το στόχο την παραμονή. Και πιστεύω, με κάτω το κεφάλι και με πολλή δουλειά, θα τον πετύχουμε».

Ο Ράπτης είναι ο 11ος παίκτης του Ρήγα που ανανέωσε, αφού προηγήθηκαν οι Σπαθής, Αλεξίου (ως παίκτες-προπονητές) και οι Μπακάλης, Τσουμπέκος, Γκάγκας, Γεωργατζής, Τζοβάρας, Μπόρας,Τσελεπής και Καναβός

Ενώ στις 31 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας για τους παίκτες του Ρήγα Φεραίου, η επιτροπή μεταγραφών που συστάθηκε (Ντόντου Δήμητρα, 6978943043, Χατζής Γιώργος 6974144187, Σταμούλης Γιώργος 6983527095, Βασιλειάδης Παναγιώτης, Μπαλαμώτης Γιάννης) συνεχίζει τις επαφές με παίκτες από το περσινό ρόστερ, αλλά και με άλλους που θα μεταγραφούν στην ομάδα του Βελεστίνου.

Ακόμη, εκτός από την προσπάθεια για τη συγκρότηση ενός δυνατού ρόστερ, που έχει αποφέρει μέχρι στιγμής 11 ανανεώσεις, η νέα διοίκηση του Ρήγα Φεραίου οργανώνεται σε όλους τους τομείς, όπως και σε θέματα υγείας των αθλητών. Έτσι, λοιπόν ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον χειρουργό ορθοπεδικό Κωνσταντίνο Μακρίδη, που έχει μετεκπαιδευτεί στο Λίβερπουλ.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Ρήγας Φεραίος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον χειρουργό ορθοπεδικό Κωνσταντίνο Μακρίδη, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Από την κλινική εμπειρία του στην αντιμετώπιση αθλητών σημειώνεται, μεταξύ άλλων, η παρουσία του στο ιατρικό επιτελείο της Liverpool FC – όπου και μετεκπαιδεύτηκε με το ιατρικό προσωπικό της ιστορικής αγγλικής ομάδας στις ολικές ισχίου και γόνατος (πρωτογενείς και αναθεωρήσεις) και στις αρθροσκοπήσεις ισχίου και γόνατος στο Royal Liverpool and Broadgreen University Hospital, NHS Trust, Liverpool, UK καθώς και σε ομάδα της Football league. Η οικογένεια του Ρήγα Φεραίου καλωσορίζει τον κ. Κωνσταντίνο Μακρίδη, τον ευχαριστεί και του εύχεται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου