ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νο 1, η πρώτη μεταγραφή για τη Νίκη

νο-1-η-πρώτη-μεταγραφή-για-τη-νίκη-386647

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με Νο1, με την απόκτηση του γκολκίπερ Μένιου Θεολόγη ξεκίνησε τις μεταγραφές η Νίκη Βόλου, που μετά τις ανανεώσεις που θα συνεχιστούν προχωρεί και στην ενίσχυση της ομάδας με παίκτες που έχουν την εμπειρία της κατηγορίας… Ο Καρδιτσιώτης γκολκίπερ Κλεομένης Θεολόγης είναι η πρώτη μεταγραφή της Νίκης για φέτος, πέρσι είχε βρεθεί δυο φορές αντίπαλος με τη βολιώτικη ομάδα ως τερματοφύλακας των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου ξεχωρίζοντας, και χωρίς μάλιστα να χάσει (11/12/16 Μ. Αετοί-Νίκη 1-0 και Νίκη-Μ. Αετοί 1-1). Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη στο επίσημο σάιτ της ομάδας έχουν ως εξής: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μένιο Θεολόγη για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Καρδιτσιώτης τερματοφύλακας είναι γεννημένος στις 9 Απριλίου 1996 και έχει ύψος 1,90. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Φαναρίου, στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στον Απόλλωνα Αρναίας, στον ΑΟ Σελλάνων, ενώ τη σεζόν 2016-2017 αγωνιζόταν με την ομάδα των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου και είχε 18 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας, ο Μένιος Θεολόγης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr:

Πώς νιώθεις που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεσαι στη Νίκη Βόλου; Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι με τα χρώματα της Νίκης. Για κάθε παίκτη άλλωστε αποτελεί τιμή να ανήκει σε μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα σεζόν; Θέλω να αγωνιστώ και να καθιερωθώ στη Νίκη, και μέσα από τη σκληρή δουλειά η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Έχεις ζήσει ως αντίπαλος τον κόσμο της Νίκης, τι μήνυμα του στέλνεις ως μέλος πλέον της ομάδας; Ο κόσμος της Νίκης, ξέρω, πως δε σταμάτησε ποτέ να είναι δίπλα στην ομάδα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να του δώσουμε πολλές χαρές.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Μέχρι τώρα έχει ανακοινωθεί επισήμως ότι ανανέωσαν και θα μείνουν στα κυανόλευκα και τη νέα σεζόν οι: Νέτι Μέτσε, Νίκος Παπαδήμας, Δημήτρης Δημολιός, Γιάννης Βέργος και οι νεαρότεροι, Βαγγέλης Ράπτης, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Άγγελος Ματθαίου και Σταύρος Βουρδάκης. Επίσης μέχρι τώρα, δεδομένες είναι οι αποχωρήσεις των Φάνη Μαλακασιώτη, Μπάμπη Πετράκου και Γιώργου Ναουμίδη.

Ενώ θα υπάρξει συνέχεια με ανανεώσεις και μεταγραφές, ένα τριήμερο δοκιμαστικών θα περάσουν όσοι νέοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να ενταχθούν στο ρόστερ της Νίκης Βόλου, αρκεί βεβαίως να καταφέρουν να κλέψουν τις εντυπώσεις.

Όπως ανακοίνωσε η Δ.Ε. των κυανόλευκων, το τριήμερο ξεκινά από την Πέμπτη 27 Ιουλίου και θα συνεχιστεί μέχρι και το Σάββατο 29 του μηνός, μιας και για τη Δευτέρα 31 Ιουλίου υπάρχει η πρώτη επίσημη συγκέντρωση για τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρει: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει ότι στις 27, 28 και 29 Ιουλίου 2017, θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά των ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν την ομάδα μας.

Ταυτόχρονα όσοι ποδοσφαιριστές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και αυτοί στα δοκιμαστικά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 26 Ιουλίου 2017 είτε ηλεκτρονικά στο mail: [email protected], είτε τηλεφωνικά στο 6972262222 (κ. Σανίδας Απόστολος) από όπου και θα μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία. Επισημαίνεται ότι οι δοκιμαστικές προπονήσεις θα είναι κλειστές για το κοινό και τα ΜΜΕ και δεν επιτρέπεται η παρακολούθησή τους, πλην των συνοδών των ποδοσφαιριστών».

Οριστικά τη Δευτέρα 31 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της Νίκης Βόλου ενόψει της νέας σεζόν 2017-18, όπως αποφάσισε η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ των Ξηροφώτου-Μπούις, ενώ την επόμενη, δηλαδή την 1η Αυγούστου, είναι προγραμματισμένα εργομετρικά τεστ, που, όπως έχει αναγγείλει ο β’ αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Βασίλης Βενέτης, θα αναλάβουν να κάνουν ο εργοφυσιολόγος Γιάννης Κωτσής, ένας από τους καλύτερους της Ελλάδος, που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή, μαζί με έναν προπονητή που έχει περάσει από τη Νίκη, τον Ηλία Σορώκο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου