ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού Βόλου

τα-νέα-αποκτήματα-του-ολυμπιακού-βόλο-387013

Τις πρώτες της μεταγραφικές κινήσεις ανακοίνωσε η Δ.Ε. του Ολυμπιακού Βόλου. Συγκεκριμένα: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους παρακάτω παίκτες:

Βασίλιεβιτς Μπράνισλαβ: 27χρονος μέσος. Έχει αγωνιστεί στην Α.Ε Καραϊσκάκη αλλά και στον Διαγόρα Σεβαστής, ενώ στη χώρα του τη Σερβία έχει φορέσει τις φανέλες των Μπάτσκα, Βοϊβοντίνα, Προλετέρ και Μπεοτσίν.

Τόσκας Δημήτριος: 26 ετών, αμυντικό χαφ. Έχει πλούσιο βιογραφικό, μεταξύ των ομάδων που έχει αγωνιστεί είναι ο Πανιώνιος, η Λαμία και η Δόξα Δράμας.

Κραγιόπουλος Στέφανος: 27 ετών, κεντρικός αμυντικός. Έχει αγωνιστεί στον Πιερικό και στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Καράμπελας Χρήστος: 25 ετών, επιθετικό χαφ. Έχει αγωνιστεί στην Καλαμαριά, τον Πιερικό αλλά και τον Διαγόρα Σεβαστής.

Σεκολάρι Αλέξανδρος: 26 ετών, επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Πιερικό. Αγωνίστηκε στον Φωστήρα και την Χαλκίδα.

Μέμος Γεώργιος: 19 ετών, επιθετικός. Έχει παίξει στα Χανιά και στον Θεσπρωτό.

Λούγκος Νικόλαος: 22 ετών, κεντρικό χαφ. Έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Τυρνάβου όπως και του Πιερικού.

Κούτσικος Λεωνίδας: 22 ετών, τερματοφύλακας. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κ20 του Άρη Θεσσαλονίκης ενώ συνέχισε στην ΑΕΛ και τον Τύρναβο.

Αλαμάνης Κωνσταντίνος: 20χρονος επιθετικός. Έχει αγωνιστεί στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στη Νίκη Βόλου, αλλά και στον Αχιλλέα Δομοκού.

Ανακοινώσεις για ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενταχθούν στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, θα ακολουθήσουν και τις επόμενες ημέρες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου