ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προχωράει με ανακοινώσεις

προχωράει-με-ανακοινώσεις-390090

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μετά από πολλές επαφές, συζητήσεις και διαβουλεύσεις, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Διοικούσα Επιτροπή προχωρούν στη στελέχωση της ομάδας σε όλους τους τομείς, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην απόκτηση παικτών για πρωταθλητισμό.

Δεκαπέντε μέρες από τη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, όπου ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης πήρε το χρίσμα για να συνεχίσει να ηγείται του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία (Ζιώγας-Μπράτσος), καλείται να «χτίσει» μια ομάδα σχεδόν από το μηδέν, αν και σίγουρα όχι όπως πέρσι, κι αυτό γιατί οι παίκτες που ενδεχομένως θα παραμείνουν στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να συνθέσουν ομάδα, και μάλιστα ανταγωνιστική στην κατηγορία.

Σε σχέση με πέρσι, πιθανόν συνεχίζουν οι Δήμος και Ανδρέας Κόκκας, ο Βολιώτης Σερ. Παπαϊωάννου, ενδεχομένως οι Φραγκογιάννης, Ζαρίφης που είχαν δοθεί δανεικοί, και οι Σπηλιώτης, Αγγελής, Σκανδάλης, ενώ προσπάθεια γίνεται και για τους επίσης Βολιώτες Αλεξ. Αναστασίου και Λόρι Κέρι.

Ενώ ο περσινός κορμός του Ολυμπιακού αποτελεί παρελθόν, και κάποιοι ήδη έχουν καταλήξει σε άλλες ομάδες, ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης και οι συνεργάτες του κινούνται όχι απλά για τη στελέχωση του ρόστερ αλλά για τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας που θα έχει στόχο την άνοδο… και παρά τη μυστικότητα έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα…

Χθες βρέθηκε στον Βόλο για τη συμφωνία ο Χρήστος Νόνης, που θεωρούνταν κλεισμένος, αλλά ζήτησε νέα προθεσμία να απαντήσει οριστικά . Ο Νόνης είναι από τους παίκτες που γνωρίζει ο Μιχάλης Ζιώγας και θέλει στην ομάδα για το κέντρο της άμυνας, αφού θεωρείται αξιόπιστη λύση και με καλό βιογραφικό, με παραστάσεις και από τη Football League.

Ο Νόνης είναι 26 ετών, κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Τύρναβο, στον Αστέρα Μαγούλας, στη Ζάκυνθο, στη Καλλιθέα, και πέρυσι ξεκίνησε τη χρονιά στον ΑΟ Χαλκίδας. Έπαιξε σε 4 παιχνίδια για να πάρει μεταγραφή στον Θεσπρωτό, όπου σε 24 ματς σημείωσε 5 γκολ.

Μεταξύ των παικτών που θέλει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός Βόλου φέρεται να είναι ο Στέφανος Κραγιόπουλος από τον Πιερικό. Τον 27χρονο αμυντικό γνωρίζει πολύ καλά ο Μιχάλης Ζιώγας, καθώς συνεργάστηκε μαζί του την περσινή χρονιά και εισηγήθηκε προς τη διοίκηση την απόκτησή του.

Ο Κραγιόπουλος πέρυσι αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Πιερικό, ενώ σημείωσε και ένα γκολ. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Βατανιακού, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Από την Πιερία υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 26χρονου μέσου, Χρήστου Καράμπελα, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Διαγόρα Σεβαστής, και τα τελευταία χρόνια όπου ήταν είχε «γεμάτες» χρονιές.

Την περίοδο 2014-15 έπαιξε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, έχοντας 17 συμμετοχές, ενώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον Πιερικό κατέγραψε 29 συμμετοχές, ενώ σημείωσε και τρία γκολ. Τη χρονιά που μας πέρασε, ως ποδοσφαιριστής του Διαγόρα Σεβαστής έπαιξε σε 23 παιχνίδια πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Ο Χρήστος Καράμπελας έχει παίξει ακόμη στη Ζάκυνθο, στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στον Οδυσσέα Κορδελιού, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και στον Εθνικό Γαζώρου. Συνολικά έχει να επιδείξει 40 συμμετοχές στην Β’ Εθνική και 86 στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Επίσης, έχει σημειώσει και 10 γκολ.

Ακόμη, στην ενότητα των ξένων ποδοσφαιριστών που γνωρίζουν την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, είχε γίνει κρούση χωρίς συνέχεια στον 34χρονο Σέρβο μέσο Φιλίπ Αρσενίεβιτς αλλά φαίνεται να καταλήγει στον Μπράνισλαβ Βασίλιβιτς… Ο 27χρονος Σέρβος αγωνίστηκε πέρσι με τα χρώματα της Νίκης και πιο πριν στον Διαγόρα Σεβαστής, στον Καραϊσκάκη, και στην Μπάτσκα.

Ακόμη, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει έρθει σε επαφή και με τον νεαρό Βολιώτη αμυντικό Γιάννη Κανταρτζή. Ο υψηλόσωμος (1.90μ.) κεντρικός αμυντικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Μαγνησιακό, ήταν στην Κ-20 του Ολυμπιακού και στη Νίκη, και έχει αγωνιστεί ακόμη σε Αιγινιακό και στην Καλαμάτα. Πέρυσι ξεκίνησε τη χρονιά στον Εορδαϊκό για να πάει στη συνέχεια, τον Ιανουάριο του 2017, στην Ερμιονίδα ενώ από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό Βόλου και δέχτηκε πρόταση ήταν και ο Δημήτρης Σέττος του Ρήγα Φεραίου…

Για πρόταση του Ολυμπιακού Βόλου στον 20χρονο μέσο του Εθνικού Φιλιππιάδας Θοδωρή Μανιώτη κάνει λόγο δημοσίευμα του artagoal, ενώ στα πλάνα των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται ο Κώστας Ηλιόπουλος, που έπαιζε στη Σπάρτη και έχει περάσει στο παρελθόν και από Καλαμάτα, Ηλιούπολη και Βύζαντα Μεγάρων, ο επιθετικός Γ. Μέμος που έχει παίξει σε Χανιά, Επισκοπή, Ερμή Ζωνιανών, και πέρυσι στον Θεσπρωτό είχε 14 συμμετοχές και πέντε γκολ.

Ενώ λοιπόν φουλάρουν στον Ολυμπιακό Βόλου για τη στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, προσπαθώντας καλύψουν τον χαμένο χρόνο, σήμερα θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Το πιο σημαντικό που ακούστηκε είναι ότι διοίκηση των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Γιώργο Θέο. Ο 25χρονος επιθετικός δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει ξαναπεράσει από τον Ολυμπιακό Βόλου. Φέτος αγωνίστηκε στον Κισσαμικό, ενώ έχει περάσει από Αίαντα Σαλαμίνας, Καλλονή, Διαγόρα, Φωκικό, Λεβαδειακό και Λαμία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου