ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αδειάζει από παίκτες ο Ολυμπιακός Βόλου

αδειάζει-από-παίκτες-ο-ολυμπιακός-βόλ-391384

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται αλλά να μην έρχονται, έχοντας μπει πλέον στην τρίτη εβδομάδα μετά τη Γ.Σ. της 3ης Ιουλίου, στον Ολυμπιακό Βόλου όπως όλα δείχνουν δεν αναμένεται να μείνει κανείς ποδοσφαιριστής από το περσινό ρόστερ.

Σίγουρα η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στις τάξεις των ερυθρόλευκων φιλάθλων, οι οποίοι περιμένουν καρτερικά τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις από τη διοίκηση του Παναγιώτη Μποτσιβάλη, που πήρε εκ νέου το χρίσμα να οδηγήσει τους ερυθρόλευκους σε μια γνώριμη κατηγορία.

Μέχρι σήμερα οι συναντήσεις και τα ραντεβού των ερυθρόλευκων παραγόντων είναι πάρα πολλά, αλλά καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει προκύψει 14 ημέρες αφότου η μία και μοναδική πρόταση υπερψηφίστηκε από τους Βολιώτες φίλαθλους.

Αντίθετα ο ένας ποδοσφαιριστής μετά τον άλλο, ανοίγουν την πόρτα της εξόδου και αποχωρούν, με τους εναπομείναντες να μετριούνται πλέον στα δάχτυλα τους ενός χεριού, και να είναι οι Αλέξανδρος Αναστασίου και Λόρι Κέρι, οι οποίοι υπολογίζονταν πέρυσι για τη βασική ενδεκάδα, γιατί υπάρχουν και οι νεαρότεροι Χρήστος Σκανδάλης, Βαγγέλης Αγγελής, Αλέξανδρος Σπηλιώτης και Γιώργος Σπηλιώτης, την ώρα που τα αδέρφια Ανδρέας και Δήμος Κόκας αγωνίστηκαν πέρυσι ως δανεικοί από τα Γιάννενα.

Στους αποχωρήσαντες ήρθε να προστεθεί και ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, με τον 26χρονο μέσο να αποχωρεί μετά από 27 συμμετοχές και τρία τέρματα με τα ερυθρόλευκα, ακολουθώντας τους Κώστα Οικονόμου και Κώστα Φλίγκο. Ο Ευθυμιάδης, παρά το γεγονός πως είχε παρουσιαστεί ως ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα συνέχιζαν στα ερυθρόλευκα, φέρεται να μη συμφώνησε στο οικονομικό κομμάτι, αποχωρώντας με τη σειρά του από τους ερυθρόλευκους, και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την ίδια ώρα, ποδοσφαιριστής της Ρόδου έγινε και ο Παναγιώτης Ζώνας, με τον έμπειρο αμυντικό, ο οποίος μέτρησε πέρυσι 18 συμμετοχές και αφού έχασε μεγάλο μέρος λόγω τραυματισμού, να ακολουθεί τον Φαμπρίτσιο Πότσι. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός ανακοινώθηκε και επίσημα από τα «ελάφια» και δεν αποκλείεται κάτοικος Ρόδου να γίνει και ο Κώστας Οικονόμου. Στην ανακοίνωση της Ρόδου αναφέρεται:

«Ο Α.Σ Ρόδος ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ζώνα. Ο πολύπειρος αμυντικός γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1984 και έχει πλούσιο βιογραφικό, το οποίο συνθέτει η πολυετής συμμετοχή του στα εθνικά πρωταθλήματα με τις φανέλες της Λαμίας, του Λεβαδειακού, του Παναργειακού, του ΠΑΟ Ρουφ, του Βύζα Μεγάρων, του Αιολικού, του Θρασύβουλου, της Δόξας Βύρωνα, της Γλυφάδας, του Αχαρναϊκού, των Τρικάλων και, την περασμένη αγωνιστική περίοδο, του Ολυμπιακού Βόλου. Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Παναγιώτη Ζώνα, ευχόμενη υγεία και πολλές επιτυχίες».

Εν αναμονή της ενίσχυσης

Αυτό που αναμένεται πλέον είναι οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς ερυθρόλευκων, με τη σύνθεση της Δ.Ε. αλλά και τη συμφωνία με το τεχνικό τιμ και τον Μιχάλη Ζιώγα, ο οποίος θα έχει ως άμεσο βοηθό τον Κώστα Μπράτσο. Ο σχεδιασμός και οι επαφές των ερυθρόλευκων έστω και με αργά βήματα προχωρά και ήδη τα πρώτα ονόματα ποδοσφαιριστών έχουν κάνει την εμφάνιση τους, αλλά κανείς ποδοσφαιριστής δεν θα πρέπει να θεωρείται «κλεισμένος» για την ώρα. Ανάμεσα σε αυτούς ο Βολιώτης κεντρικός αμυντικός Γιάννης Κανταρτζής, που αγωνιζόταν στην Ερμιονίδα, ο Χρήστος Νόνης του Θεσπρωτού, που αγωνίζεται στην ίδια θέση κ.α.

Και δοκιμαστικά

Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξεύρεση ποδοσφαιριστών και δίνοντας βάρος στα ταλέντα της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας ευρύτερα, οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να προβούν σε δοκιμαστικά, ψάχνοντας ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν με την παρουσία τους να ενισχύσουν το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου