ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επένδυση κάτω από τα δοκάρια

επένδυση-κάτω-από-τα-δοκάρια-392062

Επένδυση κάτω από τα δοκάρια αποτελεί για τον ΓΣ Αλμυρού η απόκτηση του τερματοφύλακα Παναγιώτη Τσομπανόπουλου από την ομάδα Κ17 της ΑΕΚ.

Ο νεαρός Παναγιώτης Τσομπανόπουλος γεννήθηκε στις 16/3/2000 και μεταγράφτηκε στον Αλμυρό από την ομάδα Κ-17 της ΑΕΚ, έχοντας μάλιστα παίξει σε 12 παιχνίδια την χρονιά που πέρασε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super league, ενώ είναι Βολιώτης από ποδοσφαιρική οικογένεια με παράδοση στους γκολκίπερ, και ήταν και μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣΘ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τσομπανόπουλος άρχισε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 5 ετών στην ΑΠΟΒ, ενώ στα 12 εντάχτηκε στον Μαγνησιακό και ήταν στέλεχος των μικτών της ΕΠΣΘ

Στην συνέχεια «κέρδισε» 4ετή υποτροφία στο Arsenal Elite Akademy με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που απαρτίζεται από επίλεκτους νεαρούς της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ενώ αγωνίζεται και στο πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣ Μακεδονίας κάτω από τα δοκάρια του Ιπποκράτη, και στα 16 του πήρε παιχνίδια με την ομάδα Κ-17 της ΑΕΚ στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Superleague, για να επιστρέψει φέτος στη Μαγνησία και τον ΓΣΑ…

Ο νεαρός Παναγιώτης Τσομπανόπουλος θα έχει φέτος την ευκαιρία στον νεοφώτιστο στην Γ’ Εθνική κατηγορία Γ.Σ. Αλμυρού να δείξει το ταλέντο του και να βελτιωθεί δουλεύοντας με τον Κ. Γρηγοριάδη.

Επίσης, στον ΓΣ Αλμυρού αποκτήθηκε ο έμπειρος τερματοφύλακας Άγγελος Σταυράκης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στις ομάδες της Δόξας Αρμενίου Λαρίσης, του Εθνικού Φιλιππιάδας, του Ολυμπιακού και της Νίκης Βόλου, του Τηλυκράτη, του Δωτιέα Αγιάς, της Καλαμάτας και την περίοδο 2016-17 ανήκε στο δυναμικό του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ ανανεώθηκε η συνεργασία και με τον 16χρονο τερματοφύλακα Βαγγέλη Κοντογεωργάκη, ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία του Γ.Σ. Αλμυρού. Όλοι τους θα γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του Κώστα Γρηγοριάδη, προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας.

Η έναρξη της προετοιμασίας στον Γ.Σ. Αλμυρού με προπονητή τον Λάκη Μπακάλη ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική θα γίνει τις 24 Ιουλίου, ενώ μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί ο βασικός προγραμματισμός της ομάδας, που περιλαμβάνει κάποιες πολύ καλές μεταγραφές…

Ήδη έγιναν αρκετές ανανεώσεις παικτών. Συγκεκριμένα, σε συμφωνία ήρθαν ο αρχηγός της ομάδας Αργύρης Κυριάκος και οι Πέτρος Θωμαϊδης, Παναγιώτης Κοντοβάς Κώστας Κρανάς, Βαλάντης Κόκκας, Βασίλης Δημουλάς, Μάκης Παυλίδης, Σάββας Φαράντος, Θανάσης Αραμπατζής, Στελιος Τσιάτσιος Γιάννης Καψιώτης και Ηλίας Κωτσιαρίδης, ενώ επιστρέφει στην ομάδα μετά από 6 μήνες ο Παναγιώτης Βούλγαρης.

Πάντως από την ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού υπάρχουν και αποχωρήσεις, όπως αυτές των Σπύρου Χαλάτση, Φώτη Πλαβού,Σταθη Μακανίκα που θα αγωνίζονται με τον Αίαντα Σούρπης, και των Νίκου Βούλγαρη, Παρη Σταμέλου, Αριάν Ακασού, ενώ στις προσθήκες της ομάδας αναμένονται οι Ν. Πετρουζέλλης και Κ. Κυπτίου και άλλοι παίκτες από την περιοχή αλλά και από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου