ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναμονή και μυστικότητα

αναμονή-και-μυστικότητα-394166

Με πλήρη μυστικότητα κινούνται και μεταγραφικά στον Ολυμπιακό Βόλου, άλλα δεν βιάζονται να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα των επαφών, αφού θέλουν να τελειώνουν με όλα τα διαδικαστικά θέματα, και η πρώτη άλλωστε ανακοίνωση θα αφορά τη συγκρότηση της διοικούσας επιτροπής, κάτι που μπορεί να γίνει και σήμερα. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί το προπονητικό τιμ (Ζιώγας –Μπράτσος) κι από την ερχομένη εβδομάδα η στελέχωση του ρόστερ.

Προς το παρόν φαίνεται να υπάρχει συζήτηση και ενδιαφέρον με πολλούς παίκτες, και έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα, όπως του αμυντικού Στέφανου Κραγιόπουλου, που ήταν μαζί με τον Ζιώγα πέρσι στον Πιερικό, του μέσου Χρήστου Καράμπελα που πέρυσι αγωνίστηκε στον Διαγόρα Σεβαστής, δυο παικτών από τον Θεσπρωτό του κεντρικού αμυντικού Χρήστου Νόνη και του επιθετικού Γιώργου Μέμου, ενώ στην ενότητα ξένων ποδοσφαιριστών οι οποίοι γνωρίζουν την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, έχει γίνει κρούση στον 34χρονο Σέρβο μέσο Φιλίπ Αρσενίεβιτς

Νέα ανακοίνωση ΣΦΟΒ

Νέα ανακοίνωση με αποδέκτη τη δημοτική πλειοψηφία του Δήμου Βόλου εξέδωσε ο ΣΦΟΒ στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Κύριοι της δημοτικής πλειοψηφίας, δεν μιλήσατε για την ταμπακέρα, αυτήν της Πύδνας. Ποιος την έφερε στον Βόλο και με ποιον σκοπό ήλθε στην πόλη μας. Ποια ομάδα θα παίξει στη Νεάπολη; Ακόμη δεν το μαντέψατε;

Θα πρέπει να έχετε κοντή μνήμη και δεν θυμάστε τις σκληρές ανακοινώσεις του ΣΦΟΒ πριν τρία χρόνια στις δημοτικές εκλογές κατά των πολιτικών αντιπάλων, του τότε υποστηρικτή μας. Τους καταγγέλλαμε τότε για αποτυχημένους, ανύπαρκτους, πολιτικά χρεοκοπημένους και φασίστες. Τότε εισπράτταμε χειροκροτήματα, συγχαρητήρια και εγκωμιαστικά σχόλια. Τότε ήμασταν καλοί, μπροστάρηδες, είχαμε σφραγίδα καλή, ήμασταν υπαρκτοί, μαζικοί, δυναμικοί και αποτελεσματικοί.

Τί έχετε να μας πείτε; Τότε όμως βολευόσασταν. Τώρα όμως ζορίζεστε με την αλήθεια, τα γεγονότα και τις εξελίξεις. Και όσους αδικήσαμε τότε, τους ζητήσαμε ταπεινά συγγνώμη και δεν έχουμε πρόβλημα, αν και κάποιον άλλον αδικήσαμε, να δώσουμε τα χέρια.

Ο ΣΦΟΒ θα γιορτάσει φέτος τα 46 χρόνια ζωής, αγώνα και σύγκρουσης και θα είναι καλεσμένοι όλοι εκτός από εσάς.

Όσο για κάτι αλυσοδεμένους σε δέντρα, δεν το καταλάβαμε. Εμείς θυμόμαστε κάποιους άλλους αλυσοδεμένους.

Καλύτερα να μας μιλήσετε, αν κάτι ξέρετε, για τα δολοφονικά μαντολάτα σε αθώους ποδοσφαιριστές, για εγκληματικές οργανώσεις ποδοσφαίρου, για το ποιος διέλυσε τον Ολυμπιακό δύο φορές, το ποιος έφερε την Πύδνα κ.λπ. κ.λπ.

Όσο για τα μέλη, εχθροί και φαντάσματα του ΣΦΟΒ που δεν υπογράφουν ψεύτικες ανακοινώσεις, τους καλούμε να πάνε στα εγκαίνια της ομάδας φάντασμα.

Τέλος το 2010, το ψηφοδέλτιο τότε ήταν κομματικό. Συμμετείχαν μόνο δύο μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού και η ηγέτιδα δεν είχε καμιά σχέση με ποδόσφαιρο και Ολυμπιακό.

Αλλά μην αγχώνεστε, το 2019 είναι κοντά. Καταλαβαίνουμε και κατανοούμε τον πανικό σας και το άγχος σας. Τουλάχιστον έχουμε Δημοκρατία και Πολιτισμό».

Συλλυπητήρια

ανακοίνωση

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 για τον θάνατο του πατέρα του Βασίλη Κολτσίδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον υπεύθυνο των γραφείων της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου Βασίλη Κολτσίδα για τον θάνατο του πατέρα του».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν και οι Austrian Boys στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Το Δ.Σ. των Austrian Boys εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των κ.κ. Μποτσιβάλη και Κολτσίδα για την ξαφνική απώλεια συγγενών τους».

Παρελθόν Κοτσιάφτη και Αγκάνη

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία ευχαριστεί τις αθλήτριες Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη και Δανάη Αγκάνη για τη συνεργασία και τις εύχεται κάθε επιτυχία στην αθλητική τους καριέρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά το τέλος της συνεργασίας μας με την Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, λόγω επαγγελματικών δεσμεύσεων στην Αθήνα και την Δανάη Αγκάνη λόγω σπουδών, η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστεί τις ανωτέρω αθλήτριες για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα μας, τη συμβολή τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας και την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία και τις εύχεται κάθε επιτυχία στην αθλητική τους πορεία».

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου