ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλεισμένος ο Νόνης

κλεισμένος-ο-νόνης-397259

Συμφωνίες υπάρχουν, αλλά ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό Βόλου και μία από αυτές φέρεται να είναι η περίπτωση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού Χρήστου Νόνη.

Με κοινή θητεία στην ομάδα του Τυρνάβου με τον νέο προπονητή των ερυθρόλευκων όπως όλα δείχνουν, Μιχάλη Ζιώγα, ο Νόνης αγωνίστηκε πέρυσι στον Θεσπρωτό, όπου και μέτρησε 24 παρουσίες και μάλιστα ως βασικός και αναντικατάστατος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αγωνιζόμενος και απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου τη σεζόν που πέρασε.

Δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας ανέφερε χθες πως ο πανύψηλος αμυντικός, ύψους 1.91, προβάρει τα ερυθρόλευκα, αφού ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της βολιώτικης ομάδας, όπως αναφέρει το liganews.gr. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Τύρναβο, Αστέρα Μαγούλας, Ζάκυνθο, Καλλιθέα και Χαλκίδα και στην ομάδα της Λάρισας συνυπήρξε με τον Μιχάλη Ζιώγα.

Από την άλλη παρελθόν αποτελούν και οι Παναγιώτης Ζώνας, Φαμπρίτσιο Πότσι, με τους δύο ποδοσφαιριστές να λύνουν χθες και τυπικά την παραμονή τους στο Βόλο για χάρη του Ολυμπιακού.

Από σήμερα οι ανακοινώσεις

Αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι να συγκροτηθεί η Δ.Ε. των ερυθρόλευκων, στην οποία πέραν από τον κ. Μποτσιβάλη θα υπάρξουν και εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη, αλλά φυσικά δεν αρκούν, έτσι ώστε να τρέξουν και μια σειρά από άλλα θέματα, όπως είναι αυτό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει την έδρα των ερυθρόλευκων και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για την ώρα υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα, αλλά και με τον Κώστα Μπράτσο, έτσι ώστε να συνθέσουν το τεχνικό δίδυμο της νέας χρονιάς, οι οποίοι όμως δεν θα είναι και μόνοι τους, αφού αναμένεται και συνεργασία και κλείσιμο συμφωνίας τόσο με προπονητή τερματοφυλάκων αλλά και με γυμναστή, ζητήματα τα οποία αναμένεται να κλείσουν από σήμερα με τις επίσημες ανακοινώσεις από μεριάς ερυθρόλευκων.

Ανακοίνωση με ερωτήματα

από τον ΣΦΟΒ

Την παρακάτω ανακοίνωση λάβαμε και δημοσιεύουμε από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου: «Φίλοι του Ολυμπιακού, στη Συνέλευση της 3/7, από όλη τη δημοτική ομάδα πλειοψηφίας μόνο ένας σύμβουλος έδωσε το παρών, ο Δ. Πέγιος.

Οι άλλοι πού ήτανε; Αυτούς που τίμησαν με την ψήφο τους οι χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού, αυτοί που τρώνε ψωμί για 5 χρόνια από την οικογένεια του Ολυμπιακού, τους καλούμε να παραιτηθούνε άμεσα για τον λόγο της δημιουργίας της νέας ομάδας της Πύδνας στον Βόλο και για την ανακαίνιση γηπέδων που ίσως δοθούνε στη νέα ομάδα και που ξοδεύτηκαν κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Αν δεν το πράξουνε θα είναι υπόλογοι στη συνείδηση των Ολυμπιακών και το 2019 δεν είναι μακριά. Έχουμε αποδείξει ότι δεν ξεχνάμε και δεν συγχωρούμε. Επίσης, ξαναεπιστρέφουμε τη λάσπη που πετάνε οι αδίστακτοι συκοφάντες υβριστές, τραμπούκοι και αποτυχημένοι άμπαλοι. Τους επιστρέφουμε και άλλα 500 κιλά λάσπης, αφού τέτοιοι τύποι την απορροφάνε εύκολα.

Στη ζωή μας υπάρχουνε δύο κατηγορίες ανθρώπων. Οι έντιμοι, οι πετυχημένοι, οι αγωνιστές της ζωής, οι περήφανοι με τις οικογένειές τους και με παιδιά με πτυχία και διδακτορικά.

Από την άλλη πλευρά υπάρχουνε οι αποτυχημένοι, οι αδιάφοροι, με σπουδές παιδιών σε βερνίκια νυχιών και γεωγραφία που πέφτει η Μύκονος.

Ανάξιοι και ανίκανοι.

Τέλος, φίλοι μας, σε λίγες μέρες θα κοινοποιήσουμε στις εφημερίδες επιστολή μας σε κ. Κοντονή, κ. πρωθυπουργό, εισαγγελείς, για τα δημοσιεύματα σε εφημερίδες για τα “μαντολάτα” και ουσίες σε χυμούς ποδοσφαιριστών εν αγνοία τους.

Επίσης θα παραθέσουμε ανάλυση για τις εγκληματικές και δολοφονικές συνέπειες στη ζωή των ποδοσφαιριστών με τη χρήση ουσιών ντόπινγκ.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ».

Τριπλή ανανέωση στο μπάσκετ

Στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα τους ακόμη τρεις καλαθοσφαιριστές με τη Δ.Ε. μπάσκετ των ερυθρόλευκων να ανακοινώνει την παραμονή των Δημήτρη Καραθάνου, Αλέξανδρου Βλασταρίδη και Σταμάτη Σκαμάγκα.

Η ανακοίνωση: «Παίκτες της ανδρικής ομάδας θα είναι και για την επόμενη χρονιά οι Δημήτρης Καραθάνος, Αλέξανδρος Βλασταρίδης και Σταμάτης Σκαμάγκας.

Ο Δημήτρης Καραθάνος είναι γέννημα – θρέμμα της ομάδας και αποτελεί ουσιαστικά τον παλιότερο παίκτη της. Αγωνίζεται στη θέση 4 και είναι 28 ετών, γιός του παλιού αθλητή της ομάδας μας και μετέπειτα παράγοντα Γιάννη Καραθάνου.

Ο Αλέξανδρος Βλασταρίδης είναι γεννημένος στις 24/10/97, είναι δευτεροετής φοιτητής του τμήματος Η.Μ.Μ.Υ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3 και άρχισε την καριέρα του στο μπάσκετ από τον Α.Ο Δάφνης, και έπειτα συνέχισε στον Αμύντα και είναι γιος του Βολιώτη παγκόσμιου πρωταθλητή στη κωπηλασία και τώρα ομοσπονδιακού τεχνικού Χρόνη Βλασταρίδη.

Ο Σταμάτης Σκαμάγκας γεννήθηκε στις 31-07-1983, είναι παντρεμένος με 2 παιδιά, αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5 είναι περίπου 2 μέτρα, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΓΣ Βόλου με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε ως τη σεζόν 201-13, κατακτώντας το πρώτο κύπελλο ΕΣΚΑΘ το 2012-2013.

Τη περίοδο 2011-13 αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική με το ΓΣ Βόλου, το 2013-14 αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Α1 ΕΣΚΑΘ, ενώ την περίοδο 2014-15 αγωνίστηκε με τη Μεταμόρφωση στην Γ Εθνική κατηγορία και μετά την αδυναμία αυτής να συνεχίσει στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε στους Νέους Αθλητές. Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε με την ομάδα μας».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου