ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε εγρήγορση στη Νίκη για την πρεμιέρα

σε-εγρήγορση-στη-νίκη-για-την-πρεμιέρα-484042

Σε εγρήγορση βρίσκονται στην ομάδα της Νίκης Βόλου ενόψει του αυριανού πρώτου επίσημου αγώνα της ομάδας απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ για τον θεσμό του Κυπέλλου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3.45μ.μ. και όχι στις 6μ.μ. όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Χθες έφθασε στο Βόλο και ο Αργεντίνος Μασίας που υπέγραψε με τους κυανόλευκους.
Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου προπονήθηκαν χθες στο γήπεδο της Νεάπολης με τον Χόρχε Μπάριος να μην τους πιέζει πολύ μετά και το φιλικό παιχνίδι στην Άμφισσα με τον Φωκικό όπου οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν με 2-0.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός μπορεί να είδε την ομάδα του να χάνει ωστόσο είναι αρκετά αισιόδοξος για την συνέχεια και πιστεύει πολύ στους παίκτες του. Η ψυχολογία και το δέσιμο των παικτών μεταξύ τους είναι το στοιχείο που δίνει μεγάλη βαρύτητα ο έμπειρος τεχνικός αφήνοντας σε δεύτερη φάση την ψυχολογία.
Στη χθεσινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πετράς και Μασίας με τον Αργεντίνο επιθετικό να υπογράφει τελικά συμβόλαιο συνεργασίας μιας και πέρασε από τα ιατρικά τεστ. Ο Πάμπλο Μασίας έχει γεννηθεί το 1988 άρα είναι 22 χρονών και έχει θητεία στην Νιούελς Ολντ Μπόις της Αργεντινής. Όπως είναι φυσιολογικό δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής αύριο μιας και ακόμη δεν έχει φθάσει η μπλε κάρτα.
Οι κυανόλευκοι θα προπονηθούν και σήμερα στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ αμέσως μετά θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο της πόλης προκειμένου να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι ενόψει του αυριανού παιχνιδιού.
Σήμερα – αύριο του Καρακατσάνη
Δύο ακόμη μεταγραφές κινείται να κάνει η Νίκη Βόλου με τον πρώτο στόχο να έχει βρεθεί. Οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις για την απόκτηση του Λουκά Καρακατσάνη ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα της Νίκης στο φιλικό ενάντια στον Φωκικό αλλά δεν συναντήθηκε χθες με τον Στράτο Γιδόπουλο. Ο πολύπειρος μέσος αναμένεται να βρεθεί σήμερα ή αύριο με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ προκειμένου να ντυθεί με την σειρά του στα μπλε. Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος Καρακατσάνης μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως μεσοεπιθετικός στον άξονα όσο και ως δεύτερος επιθετικός. Στο παρελθόν έχει φορέσεις τις φανέλες του Λεβαδειακού, του Διαγόρα, του Παναιτωλικού, αλλά και της Ζακύνθου. Παράλληλα από τους κυανόλευκους αναζητείται και ένας τρίτος τερματοφύλακας μετά την αποχώρηση του Βλάση Στούκα από την ομάδα. Τέλος αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα της απόκτησης του Ούγγρου Κέρεκ ο οποίος συνεχίζει να δοκιμάζεται από τον Χόρχε Μπάριος.
Τα εισιτήρια για το Κύπελλο
Τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟ Ρουφ θα κυκλοφορήσουν σήμερα Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Η προπώλησή τους θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, από το κατάστημα του κ. Ιωαννίδη στην Λεωφόρο Ειρήνης, από τον ραδιοφωνικό σταθμό Blue Star στην οδό Μαιάνδρου, από το Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του Στράτου Μαντζανά όπως και από το Ντέρμπι Καφέ απέναντι από την πλατεία Γρ. Λαμπράκη. Οι τιμές τους θα είναι στα 10 ευρώ για τους άνδρες και 5 για τις γυναίκες την στιγμή που τα παιδιά θα εισέρχονται ελεύθερα. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι κάρτες διαρκείας δεν θα ισχύσουν για τα παιχνίδια του κυπέλλου.
Εκλογές στο Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης»
Το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» προκηρύσσει τις τακτικές του εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010. Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία του συνδέσμου στην οδό Μαιάνδρου (στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς») από 18.00-20.30 και θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση των μελών. Υποψηφιότητες γίνονται δεκτές καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου, από 18.00-22.00 έως την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη για ένα ισχυρό Blue Club κοντά σε μια δυνατή Νίκη.
Τα διαρκείας
Στη διάθεση των φίλων της Νίκης Βόλου βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Η τιμή τους ξεκινά από τα 100 ευρώ, ενώ διατίθενται επίσης διαρκείας των 150, 200 και 250 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται μέσω της ΠΑΕ,και του BLUE STARS 95,3 ενώ για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 24210-66128, 24210-66128 και 6979492113. Παράλληλα ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και της Ερασιτεχνικής Νίκης. Τα εισιτήρια ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου των Νέων Αθλητών. Η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 40 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου (Μαιάνδρου 14, ώρες 11:00-13:00 & 19:00-21:00) καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 60320.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου