ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρδος οι εναλλακτικές λύσεις

κέρδος-οι-εναλλακτικές-λύσεις-483644

Επιπλέον εναλλακτικές λύσεις φαίνεται να έχει μετά το φιλικό της Τετάρτης και θα τις δει και στο αυριανό με τον Αστέρα Τρίπολης ο Σάκης Τσιώλης, που είδε τον άτυχο της προετοιμασίας Πάολο Φραντζιπάνε να επανέρχεται από τραυματισμό και να παίζει τον πρώτο του αγώνα , όπως πρώτος όταν και για τον Σλοβάκο Πέτερ Ντολεζάι που ήρθε πριν λίγες μέρες στο Βόλο.
Και οι δυο παίκτες μάλιστα σκόραραν στο ματς εναντίον της ομάδας Νέων, σε ένα ματς που έπαιξαν όσοι δεν συμμετείχαν στο ματς της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη.
Ο Σλοβάκος αμυντικός έδειξε πιο έτοιμος, ενώ ο Πάολο Φραντζιπάνε έδειξε επηρεασμένος από τον τραυματισμό που τον είχε σε αγωνιστική αποχή τουλάχιστον δύο μήνες.
Ο Αργεντίνος ένιωθε θηρίο σε κλουβί στη διάρκεια της προετοιμασίας στο Καρπενήσι και στη Β. Ιταλία τον ανάγκασε να κάνει θεραπεία και να προπονείται μόνος.
Ο 30χρονος Πάολο Ντανιέλ Φραντζιπάνε είναι ο κλασικός Αργεντίνος μέσος με καλό ποσοστό στις ασίστ αλλά και με ευχέρεια στο σκοράρισμα και την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν για την Αλντόσιβι, ενώ έχει αγωνισθεί σε Ντεπορτίβο Εσπάνια, Τίγκρες, Λος Αντες, Ουρακάν Μπελγκράνο, Κάλι και Κρουζ και ο Σάκης Τσιώλης περιμένει πολλή δουλειά από αυτόν, όταν επανέλθει κατά 100%.Ο Φραντσιπάνε συμπληρώνει την εξάδα των Αργεντινών, που μετά τους προϋπάρχοντες Λεάντρο Άλβαρεζ, Χαβιέ Οράσιο Ούμπιντες, Βιθέντε Αλφρέδο Μόνχε, φέτος ήρθαν ο ίδιος και οι Μαρτίν και Κάστρο.
Ο Ολυμπιακός αύριο Σάββατο στις 6.30 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό έχει ένα ακόμη φιλικό τεστ που θα είναι πιο δυνατό, αφού αντίπαλος είναι ο Αστέρας Τρίπολης και ο Σάκης Τσιώλης περιμένει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση των ερυθρόλευκων, που πάντως έδειξαν ετοιμότητα και στην πρεμιέρα.
Όσο αφορά στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων, το μόνο πρόβλημα είναι ο Ηλίας Σολάκης που αντιμετωπίζει το πρόβλημα στη μέση του, ενώ προσωρινή απουσία είναι αυτή του Ούγγρου Σέλεζι που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ουγγαρίας, η οποία σήμερα θα αντιμετωπίσει για τα προκριματικά του 2012 την Σουηδία εκτός έδρας και την Τρίτη θα φιλοξενήσει τη Μολδαβία.
Για τον Αστέρα Τρίπολης αύριο θα απουσιάσουν ο Νίκος Αναστασόπουλος και ο Μαρκ Κερ.

Εως αύριο διαρκείας
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έγινε γνωστό ότι η τελευταία ημέρα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 είναι αύριο Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010 έως τις 3 το μεσημέρι. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας να απευθύνονται μόνο στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Π. Μελά 3 με Ιάσονος, (3ος όροφος), τηλ: 24210 34507, καθημερινά, 9.00-14:00 & 17:30-21:30.

Το Σάββατο ο αγιασμός των Ακαδημιών

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός και η επίσημη έναρξη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο . Η τελετή έναρξης θα γίνει στο Δημοτικό Γήπεδο Νεαπόλεως στις 9.30 το πρωί, όπου και θα δοθεί και όλο το αθλητικό υλικό προς τους μικρούς ποδοσφαιριστές.
Στο μεταξύ συνεχίζονται από τον Ολυμπιακό οι εγγραφές για τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου αλλά και οι επανεγγραφές των παλαιών καθημερινά (εκτός Σαββάτου & Κυριακής), στα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος (3ος όροφος) στο Βόλο.Τηλ.: 24210 34507, κάθε απόγευμα, από 17:30 έως 20:30.

H λειτουργία της μπουτίκ

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας της μπουτίκ "Fans Store", από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος Super League με τον Εργοτέλη. H μπουτίκ βρίσκεται απέναντι από το εκδοτήριο της πρώτης πεζογέφυρας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου