ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εμπιστοσύνη στους μικρούς της

εμπιστοσύνη-στους-μικρούς-της-398419

Τις οκτώ έφτασαν συνολικά οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν πέρυσι με τη Νίκη Βόλου, με τους κυανόλευκους να ανακοινώνουν χθες την παραμονή των «βενιαμίν», Αλέξανδρου Τσιανάκα και Βαγγέλη Ράπτη.

Ο Νέτι Μέτσε έκανε την αρχή, με τον νεαρό μέσο να ανοίγει τον χορό των ανανεώσεων στο κυανόλευκο στρατόπεδο, για να τον ακολουθήσουν οι δύο ακραίοι αμυντικοί Νίκος Παπαδήμας και Δημήτρης Δημολιός, αλλά και ο Γιάννης Βέργος, όλοι τους βασικοί στο περσινό σχήμα των κυανόλευκων.

Η συνέχεια δόθηκε με τους μικρότερους ηλικιακά Σταύρο Βουρδάκη και Άγγελο Ματθαίου, οι οποίοι συμφώνησαν στο να παραμείνουν στα κυανόλευκα και τη νέα αγωνιστική περίοδο, με στόχο να πάρουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες από τις περσινές, αλλά και να δικαιώσουν όλους όσοι πιστεύουν στο ταλέντο των δύο ποδοσφαιριστών, που προέρχονται από την κυανόλευκη ακαδημία.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και οι νεαρότεροι Αλέξανδρος Τσιανάκας και Βαγγέλης Ράπτης, με τους δύο μικρότερους ηλικιακά της ομάδας να κερδίζουν το χειροκρότημα της κερκίδας τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός στην κατηγορία, και να υπάρχει πίστη πως μέσα από τη σκληρή δουλειά θα πάρουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες που θα τους μετατρέψουν σε… άνδρες.

Η αρχή στη δεύτερη εβδομάδα ανακοινώσεων έγινε με την ανακοίνωση παραμονής του Βαγγέλη Ράπτη, ο οποίος χθες μπήκε στο 17ο έτος της ηλικίας του, και αναμφίβολα γιόρτασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα γενέθλιά του. Ο νεαρός τερματοφύλακας κάλυψε την εστία της Νίκης σε δύο αγώνες πέρυσι ως βασικός, όταν αγωνίστηκε απέναντι στην Ιστιαία για το Κύπελλο (1-0 – 7/12/2016) σε ηλικία 16 ετών, 4 μηνών και 27 ημερών, και για το πρωτάθλημα παίζοντας στην ισοπαλία με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου (1-1 – 30/4/17).

Η ανακοίνωση των κυανόλευκων: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Ράπτη για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Βαγγέλης Ράπτης είναι γεννημένος στις 10 Ιουλίου 2000 και έχει ύψος 1,85. Τη σεζόν 2016-2017 με τη φανέλα της Νίκης είχε 1 συμμετοχή στο πρωτάθλημα και 1 συμμετοχή στο κύπελλο Γ’ Εθνικής. Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Βαγγέλης Ράπτης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr:

Τι σημαίνει για σένα να φοράς τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Νίκης για ακόμη μια χρονιά;

Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και είναι μια εξέλιξη που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο.

Αν μπορούσες να δώσεις μια συμβουλή στα παιδιά των ακαδημιών ποια θα ήταν;

Το βασικό είναι να δουλεύουν σκληρά και να μην τα παρατήσουν ποτέ, όσες δυσκολίες και αν τους εμφανιστούν στην πορεία.

Ενα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας…

Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και το μόνο σίγουρο είναι ότι τον χρειαζόμαστε δίπλα μας και αυτή τη χρονιά.

Η Διοικούσα Επιτροπή τού εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Τέλος, ο Τσιανάκας μέτρησε πέρυσι δύο συμμετοχές ως βασικός απέναντι στον Πιερικό (έπαιξε 65 λεπτά) και τον Απόλλωνα Λάρισας (αγωνίστηκε για 90 λεπτά), αλλά και δύο ως αλλαγή. Συγκεκριμένα, έκανε το ντεμπούτο του με απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας (26/2/16) στο Π. Μαγουλάς, όταν μπήκε στον αγώνα στο 90’, και με τους Μαύρους Αετούς, όταν πέρασε στο γήπεδο στο 69’).

Στην ανακοίνωση τους οι κυανόλευκοι αναφέρουν: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Τσιανάκα για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Αλέξανδρος Τσιανάκας είναι γεννημένος στις 27 Μαΐου 2000 και έχει ύψος 1,85. Τη σεζόν 2016-2017 με τη φανέλα της Νίκης είχε 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Αλέξανδρος Τσιανάκας έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr:

Πώς νιώθει ένας νέος ποδοσφαιριστής που συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά στην πρώτη ομάδα της Νίκης;

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος που θα είμαι μέλος και την καινούργια χρονιά της οικογένειας της Νίκης Βόλου.

Υπάρχουν πολλά μικρά παιδιά που ονειρεύονται κάποια μέρα να φορέσουν τη φανέλα της Νίκης. Πόσο εύκολο είναι αυτό;

Τα παιδιά των ακαδημιών πρέπει να δουλέψουν σκληρά, για να πετύχουν τους στόχους. Χρειάζεται θέληση και να είναι σίγουροι πως αργά ή γρήγορα θα ανταμειφθούν οι κόποι τους.

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας…

Τον κόσμο τον χρειαζόμαστε διπλά μας, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Μπορεί να μας δώσει φτερά και το έχει αποδείξει πολλές φορές.

Η Διοικούσα Επιτροπή τού εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου