ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απέκτησε Σύνδεσμο Βετεράνων ο Ρήγας Φεραίος

απέκτησε-σύνδεσμο-βετεράνων-ο-ρήγας-φ-399582

Σε μία κίνηση που τιμά το ένδοξο παρελθόν του συλλόγου, συμβολίζοντας παράλληλα την ιστορική του συνέχεια μέσα στο χρόνο, πρόεδρος του συνδέσμου θα είναι ο απροσπέλαστος αμυντικός στη «χρυσή» εποχή των κυανόλευκων, Κωνσταντίνος Τσεκούρας, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η όλη προσπάθεια από τους παλαίμαχους του Ρήγα ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2016.

Η περασμένη Πέμπτη ήταν σημαντική για την ομάδα του Ρήγα Φεραίου, αφού σημαδεύτηκε από την καταστατική ιδρυτική συνέλευση του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της ομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΚΑΠΗ Βελεστίνου.

Με αυτόν τον τρόπο έκλεισε ένα κενό στην ένδοξη ιστορία της ομάδας, που μετρά πλέον ενενήντα ένα χρόνια, αφού ήταν από τους λίγους ιστορικούς συλλόγους που δεν είχαν Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών.

Σκοπός του συνδέσμου είναι η συσπείρωση των μελών του σε κοινή και συντονισμένη προσπάθεια με στόχους:

Την προώθηση και τη διάδοση των αξιών του ποδοσφαίρου και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των νέων ποδοσφαιριστών.

Την ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος, του ευγενικού συναγωνισμού, της συναδελφικής αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας των μελών του.

Τη συμμετοχή και τη διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων ενίσχυσης μέσω των οποίων θα στηρίζονται παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές αλλά και ευάλωτες ομάδες της τοπικής κοινωνίας.

Τη σύσφιξη σχέσεων με όλους τους συλλόγους βετεράνων εντός Ελλάδος, καθώς και με ομογενειακούς συλλόγους εξωτερικού.

Την ηθική και υλική ενίσχυση των ομάδων μας.

Τη συμμετοχή σε Τράπεζας Αίματος.

Οι παλαίμαχοι, με απολυτό σεβασμό στην αρχή και στη συνέχεια της ένδοξης ιστορίας της ομάδας του Ρήγα, τίμησαν με τη θέση του πρώτου προέδρου του συνδέσμου τον Κώστα Τσεκούρα, άξιο εκπρόσωπο της ομάδας που αγωνίστηκε την περίοδο 1975-1976 στη Β’ Εθνική. Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης είναι τα εξής: Βασιλειάδης Παναγιώτης, Καλτσουνάς Γεώργιος, Κουσκουρίδας Μιχαήλ, Κουσκουρίδας Αθανάσιος, ι. Μανούρας Θεοφάνης, Μέμτσας Γεώργιος, Παπαθεοδώρου Δημήτριος, Τρίγκας Χρήστος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου