ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανεβαίνει το θερμόμετρο και η… αγωνία στον Ολυμπιακό Βόλου

ανεβαίνει-το-θερμόμετρο-και-η-αγωνία-399594

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης έλαβε εκ νέου το χρίσμα να ηγηθεί της προσπάθειας των ερυθρόλευκων, αλλά την ώρα που αρκετοί ποδοσφαιριστές κουνάνε μαντίλι, κανείς δεν μπορεί να ξέρει πάνω σε ποιες βάσεις θα χτιστεί η νέα ομάδα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου των ερυθρόλευκων είχε τονίσει πως οι συμφωνίες έχουν γίνει, αλλά δεν μπορούσαν να ανακοινωθούν, εάν ο ίδιος δεν λάμβανε τα ηνία της ομάδας και για τη νέα περίοδο, κάτι που έγινε την περασμένη Δευτέρα, όμως από τότε μέχρι και σήμερα -επτά μέρες μετά- καμία συμφωνία δεν έχει επισημοποιηθεί.

Αντ’ αυτού ο ένας ποδοσφαιριστής μετά τον άλλο περνάνε από την πόρτα της εξόδου, βάζοντας τέλος στην παραμονή τους στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, όπου μπορεί η περσινή πορεία να μην τους δικαίωσε, αλλά σίγουρα πολλοί εξ’ αυτών θα μπορούσαν να ηγηθούν και να αποτελέσουν τον κορμό της νέας περιόδου. Οσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποχωρήσει μέχρι σήμερα αυτοί είναι οι:

Μασάντο (πήγε στην Πορτογαλία), Κατσούλης, Σταύρου, Ιωαννίδης (μεταγράφηκαν στο Αιγάλεω), Ντόικιτς (πάει στον Πιερικό), Πότσι (στη Ρόδο), ο Δωματάς έφυγε νωρίτερα, ο Χολέβας αποχώρησε την περασμένη Πέμπτη, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να πάρουν και οι Ζώνας, Αναστασίου, Κέρι, Ευθυμιάδης, Οικονόμου, ενώ ο νεαρός τερματοφύλακας Μπουργάνης αναμένεται να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, οδεύοντας προς Απόλλωνα Σμύρνης και Super League.

Μέσα σε αυτούς προστίθενται οι Μουκάμ, Σουάνης, που είχαν ανοίξει πρώτοι την πόρτα της εξόδου και στον αέρα βρίσκονται οι Αγγελής, Α. Κόκας, Παπαϊωάννου, Σπηλιώτης, Στουρνάρας, Δ. Κόκας, Κολημήτρας, Πατσής, Σκανδάλης.

Με τους προαναφερθέντες να έχουν αποχωρήσει ή να αναμένεται να το πράξουν μέσα στις επόμενες ημέρες, οι ερυθρόλευκοι οπαδοί αγωνιούν για το μέλλον της ομάδας και περιμένουν από μέρα σε μέρα τις πρώτες αχτίδες φωτός.

Αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι να συγκροτηθεί η Δ.Ε. των ερυθρόλευκων, στην οποία πέραν από τον κ. Μποτσιβάλη θα υπάρξουν και εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη, αλλά φυσικά δεν αρκούν, έτσι ώστε να τρέξουν και μια σειρά από άλλα θέματα, όπως είναι αυτό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει την έδρα των ερυθρόλευκων και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για την ώρα υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα, αλλά και με τον Κώστα Μπράτσο, έτσι ώστε να συνθέσουν το τεχνικό δίδυμο της νέας χρονιάς, οι οποίοι όμως δεν θα είναι και μόνοι τους, αφού αναμένεται και συνεργασία και κλείσιμο συμφωνίας τόσο με προπονητή τερματοφυλάκων αλλά και με γυμναστή.

Παρελθόν ο Καφάσης

Τη λύση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Ζήση Καφάση ανακοίνωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, με τον 24χρονο παίκτη που αγωνίζεται στη θέση 4 να έχει αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια στη Μεταμόρφωση σε Β’ και Γ’ Εθνική.

Ο ύψους 1.97 μπασκετμπολίστας ανήκει στον Σπάρτακο Λάρισας. Η ανακοίνωση: «Η Δ.Ε. Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου 1937 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Ζήση Καφάση. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου