ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Καμία συμφωνία Ναουμίδη με Νέστο

καμία-συμφωνία-ναουμίδη-με-νέστο-400842

Μακριά από τον Βόλο και τη Μαγνησία έστελνε χθεσινή ανακοίνωση τον Γιώργο Ναουμίδη, με τον αρχηγό της Νίκης Βόλου τα τελευταία δύο χρόνια να φέρεται ως «κλεισμένος» για χάρη του Νέστου Χρυσούπολης.

Ο 24χρονος αμυντικός που αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στη Νίκη Βόλου ανακοινώθηκε από την ομάδα της Μακεδονίας πως συμφώνησε σε όλα, και πως θα αποτελέσει τον δεύτερο σταθμό της καριέρας του μακριά από τον Βόλο, αφού είχε αγωνιστεί και στη Χαλκίδα.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ανέφερε πως δεν έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Καβάλας, τονίζοντας πως μέχρι σήμερα είχε απλώς συζητήσει το ενδεχόμενο μεταπήδησης του στην ομάδα της Μακεδονίας, αλλά ποτέ δεν επήλθε συμφωνία, μιας και έχει στα χέρια του και άλλες προτάσεις, για τις οποίες θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Ναουμίδης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Θησέα Αγριάς. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου και επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Χαλκίδα. Μετά επέστρεψε στην Μαγνησία για χάρη του Ρήγα Φεραίου, ενώ τα τελευταία χρόνια φορούσε τη φανέλα της Νίκης, στην οποία αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος τις δύο τελευταίες περιόδους, μετρώντας 62 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και 7 γκολ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου