ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η συνέχεια και η διάρκεια το ζητούμενο

η-συνέχεια-και-η-διάρκεια-το-ζητούμενο-484068

Να παραμείνει ο ενθουσιασμός από τη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη και να υπάρξει συνέχεια στο επόμενο ματς με τον Εργοτέλη στο Βόλο είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό Βόλου, που θέλει να έχει και την ανάλογη διάρκεια στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα…

Το γεγονός ότι μετά την επιτυχία της πρεμιέρας υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα και το επόμενο ματς είναι την Κυριακή 12 του Σεπτέμβρη “αναγκάζει” τον Ολυμπιακό να ψάχνει ανεπίσημους τρόπους για να διατηρείται σε αγωνιστική ετοιμότητα, και ενώ χθες υπήρξε φιλικό με την ομάδα Νέων για τους παίκτες που δεν έπαιξαν στην πρεμιέρα, το Σάββατο το φιλικό τεστ θα είναι πιο δυνατό, αφού αντίπαλος είναι ο Αστέρας Τρίπολης που συμπτωματικά ξεκίνησε κι αυτός στη Σούπερ Λίγκα με “διπλό” και ακόμη πιο συμπτωματικά πέτυχε νίκη επί του επόμενου αντιπάλου του Ολυμπιακού!!!

Ο Ολυμπιακός που κέρδισε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο και ο Αστέρας Τρίπολης που κέρδισε στη Κρήτη τον Εργοτέλη θα βρεθούν αντίπαλοι το Σάββατο στις 6.30 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό και ο Σάκης Τσιώλης περιμένει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση των ερυθρόλευκων, που πάντως έδειξαν ετοιμότητα και στην πρεμιέρα.

Τα κέρδη από το καλό ξεκίνημα του Ολυμπιακού είναι πολλά και οι ερυθρόλευκοι θέλουν στο επόμενο επίσημο ματς στις 12/9 να δώσουν μεγαλύτερη αξία στην πρώτη τους νίκη και το Σάββατο θέλουν να δείξουν στον κόσμο και το βαθμό ετοιμότητας που βρίσκονται, ενώ πριν το φιλικό με τον Αστέρα θα γίνει και η βράβευση του “αστέρα” της 1ης αγωνιστικής του MVP Βιθέντε Μόνχε. Όπως μάλιστα συνηθίζεται, τη βράβευση του MVP της αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα κάνει ένας παλαίμαχος της ομάδας του παίκτη και έτσι αυτή του Μόνχε θα κάνει πιθανότατα ο Τάκης Συνετόπουλος.

Όσο αφορά στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων, το μόνο πρόβλημα είναι ο Ηλίας Σολάκης που αντιμετωπίζει το πρόβλημα στη μέση του, ενώ προσωρινή απουσία είναι αυτή του Ούγγρου Σέλεζι που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ουγγαρίας, η οποία αύριο θα αντιμετωπίσει για τα προκριματικά του 2012 την Σουηδία εκτός έδρας και την Τρίτη θα φιλοξενήσει τη Μολδαβία.

Εισιτήρια με Αστέρα

Τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης κοστίζουν 5, 10 & 15 ευρώ, ενώ η είσοδος για γυναίκες και παιδιά είναι 5 ευρώ. Η είσοδος από τις Θύρες 14, 17, 26, 29 (πάνω διάζωμα) και από τις Θύρες 1-12 (πέταλο) στοιχίζει 10 ευρώ. Η είσοδος από τις Θύρες 13, 16, 18, 19, 28, 30 (κάτω διάζωμα) στοιχίζει 15 ευρώ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ επισημαίνει πως στις Θύρες των VIP και των Επισήμων δεν θα διατεθούν θέσεις για κατόχους εισιτηρίων αγώνα».

Εως το Σάββατο διαρκείας

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έγινε γνωστό ότι η τελευταία ημέρα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 είναι το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010, έως τις 3 το μεσημέρι. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας να απευθύνονται μόνο στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Π. Μελά 3 με Ιάσονος, (3ος όροφος), τηλ: 24210 34507, καθημερινά, 9.00-14:00 & 17:30-21:30. Η διάθεση αφορά τα διαρκείας όλων των κατηγοριών Gold, Silver, Special, Red, Austrian, Γυναικείο και Παιδικό.

H λειτουργία της μπουτίκ

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας της μπουτίκ "Fans Store", από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος Super League με τον Εργοτέλη. H μπουτίκ βρίσκεται απέναντι από το εκδοτήριο της πρώτης πεζογέφυρας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου