ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε αναμονή για ανακοινώσεις

σε-αναμονή-για-ανακοινώσεις-401959

Σε αναμονή ανακοινώσεων και υλοποίησης του προγραμματισμού βρίσκεται ο Ολυμπιακός, κι ενώ αυτό αναμένεται στις αρχές της ερχομένης εβδομάδας ήδη υπάρχει μια σχετική ανησυχία για την καθυστέρηση στη στελέχωση του ρόστερ, παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αρκετοί οι παίκτες που αποχωρούν…

Σε σχέση με την περσινή ομάδα, από τους παίκτες που έμμειναν ως το τέλος ήδη αποτελούν παρελθόν οι Μασάντο (πήγε στην Πορτογαλια), Κατσούλης, Σταύρου, Ιωαννίδης (μεταγράφηκαν στο Αιγάλεω), Ντόικιτς (πάει στον Πιερικό) ο Δωματάς έφυγε νωρίτερα, ενώ πιθανόν δεν θα συνεχίσουν και οι Ζώνας, Στουρνάρας, Πότσι.

Αρνητική τροπή πήρε το θέμα Ευθυμιάδη, που μπορεί πριν από λίγο καιρό να είχε έρθει σε συμφωνία με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο για να παραμείνει στον Ολυμπιακό Βόλου, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν. Ο 25χρονος Γρηγόρης Ευθυμιάδης φέρεται να είχε συνάντηση με τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα, αλλά εκεί η συμφωνία δεν επιτεύχθηκε και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του, χωρίς πάντως να αποκλείεται να γίνει νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές τις προσεχείς μέρες.

Να σημειωθεί πως ο Ευθυμιάδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ, ενώ έπαιξε ακόμα σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Οδυσσέα Κορδελιού, Ορφέα Ελευθερούπολης, Ζάκυνθο, Κισσαμικό και Παναργειακό.

Στην «έξοδο» είναι ο νεαρός βολιώτης αμυντικός Χρήστος Χολέβας, που πλέον κοιτάζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του …η παραμονή του Αλέξανδρου Αναστασίου, και του Λόρι Κέρι κρίνεται αβέβαιη, κοντά στην αποχώρηση είναι και ο περσινός αρχηγός Κώστας Οικονόμου, ενώ ερωτηματικό αποτελεί αν θα συνεχίσουν στον σύλλογο οι Φλίγκος και Στουρνάρας.

Ο προγραμματισμός μετά τη συνέλευση που έδωσε εκ νέου το χρίσμα στον Παναγιώτη Μποτσιβάλη, δεν έδειξε στην πράξη την ετοιμότητα που λεγόταν ότι υπήρχε, αν και στη διοίκηση θέλουν όλα να ανακοινώνονται επίσημα… και με τη σειρά τους.

Βέβαια πρέπει να κλείσουν γρήγορα πολλά ανοικτά μέτωπα, όπως φυσικά η συγκρότηση του ρόστερ, το προπονητικό κέντρο, η έδρα που θα αγωνιστεί η ομάδα και άλλα ζητήματα.

Ως προς την έδρα, ο Π. Μποτσιβάλης έχει τονίσει ότι πρώτη θα είναι το Πανθεσσαλικό, ενώ η έναρξη της προετοιμασίας θα εξαρτηθεί από τις πληροφορίες περί έναρξης του νέου πρωταθλήματος

Ακόμη και για τον πάγκο μπορεί να υπάρχει η απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής, ότι στον Ολυμπιακό Βόλου το προπονητικό τιμ αποτελούν ο Μιχάλης Ζιώγας και ο Κώστας Μπράτσος, μπορεί να έχουν γίνει και οι συζητήσεις μαζί τους για παίκτες και προετοιμασία – άλλα δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί κάτι- και προτεραιότητα είναι να γίνει γνωστή η σύνθεση της νέας Δ.Ε. ποδοσφαίρου και οι διοικητικοί συνεργάτες του Π. Μποτσιβάλη.

Πάντως μεταγραφικά ακουστήκαν τα ονόματα του κεντρικού αμυντικού Χρήστου Νόνη, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν σε Χαλκίδα και Θεσπρωτό, του επιθετικού Γιώργου Μέμου, που επίσης ήταν πέρυσι στον Θεσπρωτό, ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες των Χανίων, Επισκοπής και Ερμή Ζωνιανών, ενώ στα υπόψιν είναι ο Μηνάς που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λ. και άλλοι παίκτες θεσσαλικό χώρο.

Ανανέωσε στο μπάσκετ ο Λ. Αναστασόπουλος

Στον Ολυμπιακό Βόλου θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος, καθώς όπως ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου ανανεώθηκε η συνεργασία με τον νεαρό φόργουορντ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην ανανέωση της συνεργασίας τους για την αθλητική περίοδο 2017-18 συμφώνησαν ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Λεωνίδας ξεκίνησε την αθλητική του πορεία από τον Παναθηναϊκό το 2006 μέχρι το 2011 με τον οποίο κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων το 2009 και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο Πανελλήνιο Εφήβων το 2010 .

Στον Ολυμπιακό Βόλου θα αγωνίζεται για 7η χρονιά, είναι φοιτητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών συμμετέχοντας παράλληλα και στην ομάδα μπάσκετ της Σχολής του, με την οποία φέτος κατέκτησε το διατμηματικό πρωτάθλημα, ενώ είναι μέλος της Μικτής ομάδας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, με αφορμή τα σημερινά (7/7) γενέθλια του Λεωνίδα του εύχεται χρόνια πολλά

Υγεία και επιτυχίες και καλή κατάταξη μιας και τη Τρίτη 11 Ιουλίου παρουσιάζεται στη Σπάρτη (Σώμα Υλικού Πολέμου) για να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου