ΤΟΠΙΚΟ

Γιορτή η τελετή λήξης στην Αγία Αννα

γιορτή-η-τελετή-λήξης-στην-αγία-αννα-403077

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κος Καπουρνιώτης Μιχάλης και ο υπεύθυνος παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΘ κος Δαλούκας Αντώνης, οι οποίοι και βραβεύτηκαν από τους υπευθύνους της σχολής για την προσφορά τους στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Στους μικρούς αθλητές δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους στα εκπαιδευτικά προγράμματα της σχολής και στη συνέχεια οι προπονητές βράβευσαν με μετάλλια τους αθλητές με τη καλύτερη παρουσία ανά ηλικιακό γκρουπ.

Λίγες μέρες νωρίτερα, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, η ΕΠΣΘ βράβευσε τις πρωταθλήτριες ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ακαδημιών. Ανάμεσα σε αυτές τα παρακάτω αγωνιστικά τμήματα της Αγίας Άννας που κατέλαβαν τις εξής θέσεις:

2002 (6η θέση)

2003 (2η θέση)

2004 (7η θέση)

2005 Α’ (1η θέση)

2006 Α’ (3η θέση)

2006 Β’ (1η θέση)

2007 Α’ (1η θέση)

2007 Β’ (1η θέση)

Ξεχωριστή εμπειρία για τους αθλητές της σχολής για την ποδοσφαιρική χρονιά 2016-2017 ήτανε η φιλοξενία από τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ Ατρόμητος, όπου τα παιδιά μετά το τέλος των φιλικών παιχνιδιών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες πρωταθλήματος Super League των αντίστοιχων ομάδων.

Για πρώτη χρονιά φέτος η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας διοργάνωσε Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Τουρνουά, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στο Ορφανοτροφείο Βόλου με τη συμμετοχή των ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, της Σχολής Ολυμπιακού Πειραιώς Αλίμου, της Δήμητρας Τρικάλων και του Πυράσου Αγχιάλου. Ακόμη η σχολή συμμετείχε στο 4ο Acadimies Golden Cup και στο 2ο Επίσκυρος Cup που διοργάνωσε η ΕΠΣΘ.

Ντεμπούτο στις τοπικές κατηγορίες έκανε η αντρική ομάδα της Αγίας Άννας, που συμμετείχε στον Β’ όμιλο της Β’ τοπικής κατηγορίας, έχοντας στο δυναμικό της 12 αθλητές προερχόμενους από τα τμήματα υποδομής.

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για την 1η Σεπτεμβρίου, συνεχίζοντας το ταξίδι στο μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου! Καλό καλοκαίρι!!!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου